Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dacia lanseaza noile modele: pe ce mizeaza noul spot Dacia Logan 2 [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia lanseaza noile modele: pe ce mizeaza noul spot Dacia Logan 2 [VIDEO]

Dacia lanseaza pe 13 noiembrie a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway pe piata romaneasca. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Dacia va deveni masina Africii/ Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax.

Basescu: Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax. Industria automobilului ne prilejuieste la toti ocazia sa constatam ca putem. Nu e Yes, we can, dar este un Da, putem romanesc, a spus Basescu in discursul sau .

FOTO Vezi cum arata noile modele Dacia.

Dacia a lansat in Spania noile modele Logan, Sandero si Stepway. Dotate cu motorizari noi aceste modele pot fi deja comandate in Romania.

Se schimba cardurile bancare: MasterCard si Visa au anuntat noile modele revolutionare

Cardurile bancare se reinventeaza. Acestea intra in era tehnologiei de ultima generatie. MasterCard si Visa au anuntat ca noile modele vor intra pe piata din 2013. MasterCard a anuntat un ca noul card va gen.

Chiar daca e Marti 13, Dacia spera sa dea lovitura. Noul Logan, Sandero si Sandero Stepway intra in scena romaneasca

Dacia lanseaza, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, prezentate in premiera la salonul auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie. Noul Logan, vine atat cu.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )