Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dacia Logan 2 O revista franceza publica poze oficiale

Hotnews Hotnews,
Dacia Logan 2 O revista franceza publica poze oficiale

Francezii de la Automobile Magazine au publicat un set de poze oficiale cu noua generatie Logan, poze scapate pe internet cu aproape doua saptamani inainte de lansarea oficiala de la salonul auto de la Paris. Diferenta fata de generatia precedenta se vede mult mai ales in partea din fata, iar noul Logan va dispune si de noile motoare turbo de 0,9 litri si de interfata MediaNav cu ecran de 7 inch prezenta la Lodgy. continuă pe Hotnews

Revista franceza Closer a publicat poze topless cu ducesa de Cambridge, Kate

Revista franceza de celebritati Closer a publicat, in editia de vineri, o serie de poze topless cu Kate, ducesa de Cambridge, din vacanta petrecuta alaturi de printul William in Luberon, provocand furia casei regale britanice, relateaza AFP.

Primele imagini cu noile Dacia Logan si Sandero apar pe internet inainte de lansarea de la Paris (FOTO)

Acestea sunt primele imagini care prezinta noile Dacia Logan si Sandero, dupa ce pana acum am avut parte doar de imagini spion. Ele au fost facute publice de francezii de la Automobile-magazine. fr. Logan isi.

Primele imagini oficiale cu Dacia Logan 2. Vezi GALERIA FOTO

Noua generatie Dacia Logan si-a facut prima aparitie oficiala. Logan I2 are un design modern, motor turbo, dar si motorizare diesel. Dotarile multimedia sunt si ele superioare variantei anterioare, ca si.

Asa arata noile Dacia Logan si Sandero FOTOGALERIE

Astazi, publicatia de specialitate franceza Automobile-Magazine a publicat primele poze oficiale cu viitoarele generatii ale Dacia Sandero si Logan. Aceste noi modele sunt esentiale pentru cresterea vanzarilor marcii romanesti, dar si pentru viitorul grupului Renault.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )