Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dacian Ciolos, despre legea salarizarii: Romania are nevoie de o lege cu adevarat aplicabila

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, despre legea salarizarii: Romania are nevoie de o lege cu adevarat aplicabila

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca Romania are nevoie de o lege a salarizarii unitare cu adevarat aplicabila si nu facuta doar pentru a ameti sau anestezia asteptari. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre Legea salarizarii unitare: Fara realism si onestitate in modul de abordare a cifrelor, riscam sa vindem doar iluzii si sa transferam cresterea in buzunarele romanilor

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, considera ca Romania are nevoie de o Lege a salarizarii unitare cu adevarat aplicabila, care sa rezolve inechitatile intra si intersectoriale, nu de un act normativ facut pentru a ameti sau anestezia asteptari legitime.

Dacian Ciolos, despre Presedintia la Consiliul UE in 2019: Romania e obligata de destin sa-si asume o anumita viziune legata de Uniunea Europeana, ceea ce ne-am cam ferit sa facem de cand am aderat

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in prima jumatate a anului 2019, reprezinta o oportunitate si o responsabilitate, a declarat fostul premier Dacian Ciolos, marti, la o dezbatere organizata de deputatul european Siegfried Muresan.

Serban Nicolae, despre Legea salarizarii unitare: Au fost piedici ale bugetarilor cu salarii mari pentru a intarzia o solutie echitabila/ Procurorul general are un salariu de cinci ori mai mare cat un parlamentar. Nu-mi dau seama daca munceste de cinci o

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat miercuri, raspunzand unei intrebari, ca au existat piedici in a ajunge la o solutie echitabila din partea bugetarilor cu venituri mari care ar urma sa piarda prin noua lege a salarizarii unitare, el recomandandu-le acestora sa aleaga calea activitatii private. De asemenea, Nicolae s-a declarat nemultumit de salariul procurorului general al Romaniei, despre care a spus ca este de cinci ori mai mare decat al unui parlamentar, comentand ironic ca nu isi da seama daca acesta munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare decat un senator sau un deputat, potrivit News. ro.

De ce sunt criticate maririle salariale, desi Romania are nevoie de ele

Pentru ca atunci cand se vorbeste despre resurse si despre politici publice cu un impact social mare apar intotdeauna controverse, cred ca dezbaterea privind Legea salarizarii unitare trebuie sa plece de la o serie de premise asupra carora exista un larg consens politic si social.

Asociatia Procurorilor din Romania: Discriminarile intre procurori si judecatori in legea salarizarii, de neacceptat

Dispozitiile discriminatorii intre procurori si judecatori prezente in legea salarizarii sunt de neinteles si de neacceptat, avertizeaza, joi, Asociatia Procurorilor din Romania APR), precizand ca a trimis memorii la Ministerul Muncii si Ministerul Justitiei, pentru amendarea unor articole din proiectul de act normativ.

Turcan: Legea salarizarii nu se bazeaza pe o varianta realista de venituri la bugetul statului

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a solicitat luni Guvernului sa prezinte proiectia economica pe care se bazeaza legea salarizarii unitare, sustinand ca toate semnalele arata ca aceasta lege nu pleaca de la o varianta realista de venituri pe buget si atragand atentia ca Romania va ajunge in situatia de deficit excesiv si ca se va imprumuta mai scump pe pietele internationale.

in sfarsit, Dragnea a aflat ce stia tot satul. Nu exista banii necesari pentru Legea salarizarii

Aceasta este explicatia pentru repetatele amanari ale publicarii si depunerii in Parlament a Legii salarizarii. Joia trecuta, la Sinaia, Legea salarizarii trebuia semnata si prezentata cu surle si trambite. A fost amanata. Luni trebuia semnata chiar si in alb) de catre parlamentarii puterii si depusa la Parlament. A fost amanata. Pusa la dospit, inca 10 zile, cum declara Liviu Dragnea.

Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana

Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, desi ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a promis ca legea va fi depusa luni la Parlament.

Legea salarizarii este o prima mare minciuna sau dovada de incompetenta!

Gelu Stefan Diaconu, fostul sef ANAF, a transmis ieri ca Legea salarizarii este o prima mare minciuna sau dovada de incompetenta, potrivit unui articol publicat pe blogul sau.

Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa la Parlament

Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa luni la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori, a scris, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )