Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dacian Ciolos, dupa ce Liviu Dragnea i-a urat bun venit in cadrul PSD la sedinta de duminica a social-democratilor: E periculos ce ziceti

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos, dupa ce Liviu Dragnea i-a urat bun venit in cadrul PSD la sedinta de duminica a social-democratilor: E periculos ce ziceti

Liderul social-democrat Liviu Dragnea i-a urat lui Dacian Ciolos, duminica, in deschiderea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, bun venit in cadrul PSD, dandu-i apoi cuvantul premierului desemnat, la reuniune. Dacian Ciolos i-a raspuns lui Dragnea: E periculos ce ziceti. Nu, eu ma simt binevenit in mijlocul dumneavoastra, in calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fara sprijin politic apriori, dar sper sa putem obtine sprijinul politic atat prin modul in care am structurat echipa guvernamentala, cat si prin ceea ce urmarim sa facem, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu liderii liberali: Am primit asigurarea ca PNL va sustine acest Guvern. Nu mi-au fost impuse nume de ministri

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, la sediul PNL, ca a primit asigurari ca liberalii vor sustine echipa sa guvernamentala, atat pentru momentul investirii, cat si pe proiectele pe care le va propune in viitor.

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu. Ce a anuntat seful Miscarii Populare

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

Anuntul PNL dupa ultima intalnire cu Dacian Ciolos

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul unei intalniri cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca liberalii vor vota pentru investirea Cabinetului Ciolos, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos, primele declaratii dupa anuntarea listei noilor ministri: Nu este intentia mea sa vin si sa rad tot si sa pun altceva in loc

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, duminica, dupa anuntarea listei de ministri din noul Guvern, ca Inainte de a intra prea mult in detalii, vreau sa va spun ca nu este intentia mea de a veni pentru a rade tot si a pune altceva in loc. Astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare rationala si eficienta in actul de guvernare. Cu ceea ce a fost bun o sa continuam, unde e nevoie de mai multa eficienta in viitor o sa schimbam. Ciolos a promis si o dechidere a activitatii guvernamentale catre o consultare eficienta cu restul societatii.

Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker pe aeroportul Otopeni. / Comisia Europeana: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Premierul desemnat Dacian Ciolos si premierul interimar Sorin Cimpenu au avut, sambata dupa-amiaza, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Juncker si Tusk au facut o escala la Bucuresti pentru a se intalni cu premierul desemnat Dacian Ciolos in drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participa la summit-ul G20 de la Ankara.

Dacian Ciolos: Ma vad cu Ponta dupa ce preiau responsabilitatea Guvernului. Acum doar am schimbat mesaje

Premierul desemnat Dacian Ciolos a afirmat, duminica, faptul ca se va intalni cu Victor Ponta dupa ce va prelua formal responsabilitatea Guvernului, insa a precizat ca pana in prezent a avutun schimb de mesaje cu fostul lider de la Palatul Victoria.

Lista Guvernului Dacian Ciolos este gata: va fi prezentata astazi

Lista noului guvern va fi prezentata probabil in aceasta dupa-amiaza a declarat premierul desemnat Dacian Ciolos adaugand ca actuala situatie politica din Romania a fost unul dintre subiectele discutiilor cu presedintii CE si ai Consiliului European.

Ce a declarat Dacian Ciolos despre viitorul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a declarat, joi seara, dupa o intalnire cu parlamentarii PND, ca nu va schimba structura Guvernului, iar pentru proiectele majore se vor purta negocieri, astfel incat sa se formeze o majoritate in Parlament.

Dacian Ciolos a mers duminica la clubul Colectiv, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a mers, duminica, la locul din fata clubului Colectiv unde sunt aduse in continuare flori si lumanari in memoria victimelor incendiului produs pe 30 octombrie. Potrivit Vecinul. net, Dacian Ciolos s-a rugat in fata clubului Colectiv pentru cei care si-au pierdut viata in urma tragediei de acum doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )