Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dacian Ciolos nu isi va lua concediu in aceasta vara

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos nu isi va lua concediu in aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos i-a anuntat pe ministri ca nu isi va lua concediu in aceasta vara, rugandu-i sa plece in vacanta doar o saptamana, in luna august,dar fara sa paraseasca tara. continuă pe Adevărul

Ce va face premierul Ciolos in concediul din aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos i-a anuntat miercuri pe membrii Cabinetului ca nu isi va lua concediu in aceasta vara si le-a recomandat ministrilor care vor sa intre in concediu sa isi ia.

Premierul Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa nu isi ia concediu in aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa renunte la concedii in aceasta vara, potrivit HotNews. ro care citeaza surse guvernamentale.

Dacian Ciolos, despre eliminarea vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca lucrurile se misca in vederea eliminarii vizelor pentru Canada, precizand ca va tine legatura cu premierul canadian, Justin Trudeau, in acest sens.

Raluca Pruna isi face treaba foarte bine si o sustin

Premierul Dacian Ciolos a afirmat in aceasta seara ca, din punctul sau de vedere, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, isi face treaba foarte bine, motiv pentru care o sustine in continuare.

Dacian Ciolos, despre Raluca Pruna: isi face foarte bine treaba si o sustin

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine treaba.

Traian Basescu, despre Dacian Ciolos: Se balbaie zi de zi, e ridicol, se duce la strans de gunoaie, dar nu isi pune cizmele sa se duca printre oameni la inundatii

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos, caruia ii reproseaza ca nu a lucrat la o lege a Sanatatii, care era pregatita inca din 2012. De asemenea, seful PM.

FOTO. Patru ministri pleaca din Guvern. Premierul Ciolos isi schimba echipa. Cine sunt noii ministri

Ministrul Comunicatiilor-Marius Bostan, Educatiei-Adrian Curaj si ministrul delegat al Departamentului Romanilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demisi, a anuntat premierul Dacian Ciolos, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagra, a demisionat.

Dacian Ciolos: Nu o sa decidem noi regionalizarea in acest mandat, dar e important sa relansam aceasta dezbatere

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre regionalizare in cadrul deschiderii Forumului Administratiei Publice Locale de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu va fi decisa de Guvernul sau, arata.

Ce spune Dacian Ciolos despre remanierea Ralucai Pruna

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine.

Ce crede premierul Dacian Ciolos despre o eventuala remanierea a ministrului Justitiei, Raluca Pruna

Dupa ce marti, Dacian Ciolos a decis sa-i scoata din functie pe patru ministri, ai Comunicatiilor, Transporturilor, Educatiei si cel care se ocupa de Relatiile cu Diaspora, premierul a fost intrebat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )