Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dacian Ciolos, despre Raluca Pruna: isi face foarte bine treaba si o sustin

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, despre Raluca Pruna: isi face foarte bine treaba si o sustin

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine treaba. continuă pe România Liberă

Raluca Pruna isi face treaba foarte bine si o sustin

Premierul Dacian Ciolos a afirmat in aceasta seara ca, din punctul sau de vedere, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, isi face treaba foarte bine, motiv pentru care o sustine in continuare.

Ciolos respinge cererea lui Dragnea de a o demite pe Raluca Pruna: isi face treaba foarte bine si eu o sustin

Premierul Dacian Ciolos nu ia in calcul o posibila demitere a ministrului Justitiei Raluca Pruna, cerinta exprimata de presedintele PSD Liviu Dragnea, aratand ca este multumit de activitatea sa.

Ce spune Dacian Ciolos despre remanierea Ralucai Pruna

Premierul Dacian Ciolos a precizat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca isi face bine.

Ce crede premierul Dacian Ciolos despre o eventuala remanierea a ministrului Justitiei, Raluca Pruna

Dupa ce marti, Dacian Ciolos a decis sa-i scoata din functie pe patru ministri, ai Comunicatiilor, Transporturilor, Educatiei si cel care se ocupa de Relatiile cu Diaspora, premierul a fost intrebat.

Ce spune Dacian Ciolos despre posibilitatea de a ramane premier si din toamna

Intrebat daca se gandeste sa ramana in functia de prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna acestui an, Dacian Ciolos a evitat sa raspunda. A vorbit insa despre pr.

Dacian Ciolos, despre eliminarea vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca lucrurile se misca in vederea eliminarii vizelor pentru Canada, precizand ca va tine legatura cu premierul canadian, Justin Trudeau, in acest sens.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre gratiere ca posibila solutie pentru ca Romania sa evite o decizie pilot CEDO: Trebuie sa existe o analiza in Romania sa vedem, gratiem?

Ministrul Justiei, Raluca Pruna, a declarat, duminica seara, la Realitatea TV, ca va lansa la jumatatea lunii iulie o dezbatere referitoare la gratiere ca posibila solutie la rezolvarea problemei supraaglomerarii penitenciarelor din cauza careia Romania risca o decizie pilot CEDO. Trebuie sa existe si o analiza in Romania sa vedem, gratiem? Turcia a facut spre exemplu, o gratiere pentru a-si rezolva problema suprapopularii in penitenciare, iar in 11 luni, penitenciarele s-au umplut. Cand spun asta nu vreau sa anunt o decizie, nu vreau sa spun ca nu va exista o gratiere, a spus ministrul. 30: Intrebata de HotNews. ro daca poate oferi detalii despre acest proiect, Raluca Pruna a declarat: Gratierea ar trebui sa fie acceptata de societate. Un proiect de lege cu optiunea/ combinatiile de optiuni va fi depus la Parlament in a doua jumatate a lunii septembrie. In urma cu doua saptamani, Raluca Pruna afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca statul roman risca sa incaseze sanctiuni de cel putin 80 de milioane de euro pe an din cauza conditiilor din inchisori daca pana in septembrie nu convinge CEDO ca adopta masuri pentru imunatatirea situatiei.

Raluca Pruna: Sunt dezamagita de atitudinea fostului premier. Daca iubea justitia, putea face mai mult ca tehnocratul Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, duminica, faptul ca pe fostul premier, Victor Ponta nu a facut nimic pentru justitie, spunand ca este dezamagita de luarea lui de pozitie, mai ales ca este magistrat de profesie, si ca, daca iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult decat tehnocratul Pruna, potrivit News. ro.

Raluca Pruna: Hotelul Triumf va fi sediul DNA si al Agentiei de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat duminica, cu prilejul unei ceremonii organizate de Ziua Justitiei, ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) este functionala si va imparti sediul cu Directia Nationala Anticoruptie. Ambele institutii, care impart in prezent sediul de pe strada Walter Maracineanu, urmeaza sa isi mute sediul la hotelul Triumf din Bucuresti, intr-un viitor mediu spre lung, pentru ca acolo sunt necesare alte investitii, a explicat Raluca Pruna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )