Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Dacian Ciolos a numit-o pe Niculina Talvar drept secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Niculina Talvar este noul secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Petre Voinescu, noul sef Antifrauda

Niculina Talvar a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos.

Lucian Varsandan, secretar de stat in Ministerul Culturii, si-a depus mandatul

Lucian Varsandan, secretar de stat in Ministerul Culturii, si-a depus mandatul miercuri seara, au confirmat pentru Agentia de presa News. ro reprezentanti ai Ministerului Culturii.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut franccezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Dacian Ciolos raspunde, din nou, acuzatiilor potrivit carora ar fi vandut francezilor: E senzationala ideea

Premierul Dacian Ciolos, exasperat, a afirmat ca prenumele sau Julien nu este o dovada potrivit careia ar fi vandut strainilor, ci mama sa i-a spus asa, fiind profund marcata de un celebru personaj din literatura clasica.

Dacian Ciolos sustine ca exista ministri pe care i-ar propune din nou in Guvern, dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a precizat, marti, intr-un interviu acordat Adevarul Live, ca sunt cativa ministri din actualul Guvern pe care i-ar propune sa faca parte si din viitorul Executiv. Dupa parerea sa, acestia au dovedit ca au inteles bine domeniile pentru care au coordonarea acum.

Dacian Ciolos: Exploatarea aurului la Rosia Montana nu este prioritatea noastra

Premierul Dacian Ciolos sustine ca exploatarea aurului la Rosia Montana nu mai este o prioritate. Guvernul a infiintat in comuna din Apuseni o unitate de asistenta tehnica care va oferi sprijin pentru derularea de proiecte din fonduri europene si de la bugetul de stat.

Dacian Ciolos, despre maririle de salarii: Necesare, dar daca nu sunt facute responsabil, riscam sa repetam istoria / Trebuie sa explicam oamenilor ca prin asta ne riscam viitorul

Premierul Dacian Ciolos a avertizat miercuri, in deschiderea Consiliului National al PNL, unde a fost invitat sa participe, ca este necesar ca evolutia buna a economiei sa fie resimtita si in nivelul de trai, dar daca acest lucru nu este facut responsabil, riscam sa repetam din nou istoria.

VIDEO Consiliul National al PNL a votat in unanimitate sa il propuna premier pe Dacian Ciolos si sa isi asume Platforma Romania100/ Ciolos a sustinut un discurs

Consiliul National al PNL a votat, in unanimitate, sa il propuna premier pe Dacian Ciolos dupa alegerile parlamentare din decembrie, in prezenta lui Ciolos, care a sustinut un discurs in fata celo circa 400 de delegati liberali care l-au aplaudat. De asemenea, forul de conducere al liberalilor a votat sa isi asume in programul de guvernare platforma lansata de prim-ministru, Romania 100. Este prima aparitie a lui Ciolos alaturi de PNL. Potrivit unor surse liberale, acesta va fi prezent si la mitiginul organizat duminica de liberali in Piata Revolutiei din Bucuresti. Sala s-a golit in jurul orei 17. 35, iar delegatii impreuna cu premierul au trecut intr-o alta sala, unde Ciolos a fost inconjurat de grupuri intregi de delegati liberali dornici sa se fotografieze cu acesta. Intra in articol pentru foto.

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?.

Alina Gorghiu: Dacian Ciolos a spus de la inceput ca nu se inscrie in partid. Vorbim despre un guvern politic, dar cu Ciolos prim-ministru (VIDEO)

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului National al partidului ca liberalii sunt foarte multumiti de felul in care colaboreaza cu premierul Dacian Ciolos. Liderul PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )