Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dacian Ciolos, primul avertisment pentru clasa politica

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, primul avertisment pentru clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a sustinut duminica, intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile pe care clasa politica le refuza. continuă pe România Liberă

Ciolos, primul avertisment: Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a admis duminica, intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile fata de care exista inca rezistenta in clasa politica.

Dacian Ciolos: Singurele criterii pentru functiile de conducere din autoritatile de management sunt cele de competenta

Premierul Dacian Ciolos a anuntat in cadrul primei sale sedinte de Guvern ca va urmari personal cum vor fi derulate concursurile pentru functiile de conducere din autoritatile de management al fondurilor europene. Cu aceasta ocazie, transmit si acest mesaj foarte clar din partea acestui Guvern: singurele criterii pentru aceste functii vor fi cele de competenta tehnica, competenta manageriala.

Dacian Ciolos: Obiectivul Guvernului nu e sa inlocuiasca clasa politica, ci sa facem schimbari pentru a recastiga increderea in guvernare

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, este invitat la o emisiuune a postului Digi24, de la ora 20. 00, unde vorbeste despre principalele provocari ale Guvernului pe care il conduce, dar si despre echipa sa.

Ciolos: Obiectivul Guvernului nu e sa inlocuiasca clasa politica. Nu vom schimba o lege electorala prin Ordonanta de urgenta

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a afirmat, duminica, in cadrul unui interviu ca Guvernul pe care il conduce va incerca sa recastige increderea romanilor in actul de guvernare. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a precizat ca nu are de gand sa schimbe legea electorala pentru alegerile locale prin Ordonanta de Urgenta.

Dacian Ciolos conduce prima sedinta de Guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru astazi prima sedinta de Guvern, dupa ce ieri s-a ocupat de activitati de organizare, iar ceilalti ministri au avut parte de ceremoniile de predare-primire a mandatelor.

Dacian Ciolos: Birocratia e prea mare, sugruma mediul privat / Vom ajunge la circa 70% fonduri europene absorbite / Vom reface poza de prezentare

Premierul Dacian Ciolos a anuntat intr-un interviu la Radio Romania Actualitati ca Romania va ajunge la finalul anului la circa 70% din fondurile europebe structurale absorbite, acum fiind la circa 60%. In primul interviu acordat dupa instalarea sa in functia de premier, Ciolos a recunoscut legitimitatea mai mare a Parlamentului fata de guvern, dar a avertizat ca Executivul are anumite instrumente directe de actiune pe care ni le vom asuma pentru a proceda la schimbari fata de care exista rezistenta in clasa politica.

Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a spus, astazi intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile fata de care exista inca rezistenta in clasa politica.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

ACTUALIZARE 16:28 Klemm: Angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie e important pentru atragerea investitiilor Ambasadorul american, Hans Klemm, a declarat astazi, intr-un webchat pe Facebook, ca este important angajamentul noului guvern de a lupta impotriva coruptiei pentru a atrage investitii americane suplimentare. *ACTUALIZARE 15:54 Ropepca saluta investirea cabinetului Dacian Ciolos *ACTUALIZARE 15:27 RBL: Educatia si spiritul de initiativa al tinerilor - cea mai importanta resursa a Romaniei.

Dacian Ciolos: O sa refacem poza de Guvern si o sa punem toate doamnele in fata, dincolo de orice regula de protocol

Prim-ministrul Dacian Ciolos si-a exprimat nemultumirea, duminica dimineata, la o emisiune de radio, fata de fotografia de grup a Guvernului in care femeile care detin anumite portofolii in Cabinetul sau au fost asezate in spatele barbatilor, dar a precizat ca acesta a fost protocolul, el adaugand ca poza va fi refacuta cu prima ocazie.

Dacian Ciolos, despre sponsorizarile de la ISU: Derapaje, nu sunt un lucru normal

Premierul Dacian Ciolos considera ca sponsorizarile de la ISU reprezinta derapaje care exista si in alte institutii si a precizat ca le-a cerut ministrilor sa ia masurile pe care le considera de cuviinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )