Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a spus, astazi intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile fata de care exista inca rezistenta in clasa politica. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos, primul avertisment: Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a admis duminica, intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile fata de care exista inca rezistenta in clasa politica.

Aplicatia care vrea sa depisteze cancerul prin selfie-uri

Pentru a fortifica legatura dintre medicina si IT, o noua aplicatie si-a atribuit sarcina de a diagnostica cancerul de piele, prin furnizarea unei rate de risc. Autorii aplicatiei sustin ca aceasta are o exactitate de 83%. Aplicatia SkinVision utilizeaza fotografia facuta cu smatphone-ul pentru a analiza o alunita sau pistruii unei persoane. Scopul este de [] Aplicatia care vrea sa depisteze cancerul prin selfie-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )