Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dacian Ciolos, replica dura la adresa unui fost ministru din guvernul sau

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, replica dura la adresa unui fost ministru din guvernul sau

Dacian Ciolos a avut un schimb dur de replici cu Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, in guvernul tehnocrat. Vlad Alexandrescu, actual parlamentar USR, a spus ca Dacian Ciolos negociaza, in. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos s-a suparat pe un fost ministru din guvernul sau: Rezolvati-va problemele si ramanem parteneri

Nu a fost invitat si nici nu a refuzat sa negocieze cu PNL si USR. Este declaratia fostului premier, Dacian Ciolos. Invitat la decernarea premiilor Grupului de Dialog Social, Ciolos a vrut sa puna.

Dacian Ciolos, enervat de fostul sau ministru, Vlad Alexandrescu, acum membru USR

Dacian Ciolos a fost enervat marti de Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii in guvernul sau, actual membru al USR. Cei doi participa la o dezbatere la GDS, iar la un moment dat Vlad Alexandrescu a spus la microfon ca Ciolos a negociat cu PNL. In acel moment, fostul premier, vizibil iritat, a replicat instantaneu ca nu am dus negocieri cu PNL, adaugand rezolvati-va problemele si ramanem parteneri.

Dacian Ciolos exclude infiintarea unui nou partid: N-ar face decat sa dezbine si mai mult

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat marti ca exclus formarea unui nou partid, pe motiv ca nu ar face decat sa faramiteze electoratul. O angajare acum intr-un partid nou n-ar face decat sa dezbine si mai mult fortele care incearca sa se regaseasca. Nu doresc sa fiu cel care dezbina, care fractureaza si mai mult, a spus Ciolos marti la o dezbatere a Grupului pentru Dialog Social Actualizat 18.

Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, vine la o dezbatere despre UE post-Brexit, organizata la Cluj

Fostul premier al romaniei Dacian Ciolos, este asteptat joi, 6 aprilie, la o dezbatere organizata de Grupul de Reflectie si Analiza Internationala CITADEL de la Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB.

Nicusor Dan s-a razgandit. Ce spune despre intrarea lui Dacian Ciolos in USR

Nicusor Dan s-a razgandit din nou in ceea ce priveste intrarea lui Dacian Ciolos in USR. Liderul partidului spune ca decizia apartine in exclusivitate fostului premier. Orice om.

Dacian Ciolos: Romania trebuie sa faca parte din nucleu dur al Europei ceea ce inseamna ca trebuie sa se impuna cu propuneri pe subiectele aflate pe agenda europeana

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, a declarat ca Romania trebuie sa faca parte din 'nucleul dur al Europei', ceea ce inseamna ca statul trebuie sa se impuna, la nivel european, cu 'puncte de vedere, propuneri, pe subiectele aflate pe agenda europeana' .

Marturisirile CUTREMURATOARE ale unui fost jucator de la Real: Eram alcoolic, beam pana cadeam la pamant (FOTO)

Un fost fundas care a jucat pentru echipa Real Madrid, dar si pentru As Roma a facut cateva dezvaluiri incendiare despre problemele cu care s-a confruntat. Cicinho a vorbit deschis intr-un interviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )