Libnet.ro
UNICEF

13:15

Daimler a inregistrat 30.000 de comenzi pentru noua Clasa S in mai putin de trei luni

Adevărul Adevărul,
Daimler a inregistrat 30.000 de comenzi pentru noua Clasa S in mai putin de trei luni

Investitiile masive facute de Mercedes-Benz in dezvoltarea noii nave amiral, Clasa S, au inceput sa dea roade mai mult decat era asteptat: nemtii au inregistrat un record de comenzi in mai putin de trei luni si anume 30. 000 de unitati deja rezervate de catre clienti. continuă pe Adevărul

TVR da 30.000 de euro pe editie pentru noua emisiune a Andreei Marin

Televiziunea Romana a aprobat acordarea unei sume de aproximativ 30. 000 de euro pentru fiecare editie a noii emisiuni care va fi realizata de Andreea Marin, dupa cum ne-a spus Sorin Burtea, membru in Consiliul de Administratie al institutiei din partea salariatilor.

Cucuveaua a cantat deja pentru actuala clasa politica

Exista o schimbare si ea pluteste in aer. Generatia cu Iphone si Facebook, care lupta cu hashtag-uri acel simpatic semn care ajuta la agregarea conversatiilor online) si nu cu furci sau topoare, s-a trezit . Au lasat programelele din ONG-urile de mediu sau programe de implicare in comunitate, au lasat drumetiile la munte si implicarea in Let's do it Romania si au iesit la protest - pentru ca asa nu se mai poate.

Canada anunta ridicarea obligativitatii vizelor pentru cehi. Ottawa mai mentine regimul vizelor doar pentru doua tari UE - Romania si Bulgaria

Premierul Canadei, Stephen Harper, a anuntat vineri ridicarea obligativitatii vizelor pentru cetatenii din Republica Ceha, pentru a evita o blocare a acordului de liber-schimb incheiat cu Uniunea Europeana, transmite AFP.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )