Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dan Diaconescu: Am avut cei 45 de milioane de euro pentru cumpararea Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu: Am avut cei 45 de milioane de euro pentru cumpararea Oltchim.

La trei zile dupa ce premierul Victor Ponta a anulat licitatia pentru Oltchim, invocand faptul ca Dan Diaconescu nu a avut cei 45 de milioane de euro cu care a licitat, Dan Diaconescu a prezentat mai multe extrase de conturi care ar indica faptul ca a detinut banii necesari inainte de anularea licitatiei, potrivit Mediafax. Patronul OTV a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Aeroportul Otopeni, un extras de cont obtinut de la o banca din Orientul Mijlociu care ar indica . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu nu se dezminte! Sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

Dan Diaconescu sustine din nou ca are 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea.

Dan Diaconescu a demonstrat ca a avut cei 45 de milioane de euro pentru cumpararea Oltchim.

La trei zile dupa ce premierul Victor Ponta a anulat licitatia pentru Oltchim, invocand faptul ca Dan Diaconescu nu a avut cei 45 de milioane de euro cu care a licitat, Dan Diaconescu a prezentat mai multe extrase de conturi care ar indica faptul ca a detinut banii necesari inainte de anularea licitatiei, potrivit Mediafax. Patronul OTV a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Aeroportul Otopeni, un extras de cont obtinut de la o banca din Orientul Mijlociu care ar indica .

50 milioane euro pentru reamenajarea Bucuresti Mall si Plaza Mall

Investitorul turc Anchor Grup va investi 50 milioane euro in reamenajarea celor doua centre comerciale pe care le detine in Capitala, dupa cum a anuntat, ieri, Ali Ergun Ergen, CEO al companiei.

Dan Diaconescu schimba strategia: Trage de timp si sustine ca termenul limita de semnare a contractului cu Oltchim este 14 februarie 2013

Duminica seara Dan Diaconescu a anuntat o schimbare de strategie in negocierea cu Guvernul pentru privatizarea Oltchim. Fondatorul OTV sustine ca, potrivit caietului de sarcini al lictiatiei ar avea timp pana la 14 februarie 2013 sa incheie contractul, desi el insusi a trecut in oferta sa de la licitatie termnul de 10 zile insemnand data de 1 octombrie 2012. Schimbarea anuntata de Dan Diaconescu vine pe fondul presiunilor crescute din partea Guvernului si a premierului Ponta de a semna contractul si de a plati cei 45 de milioane de euro promisi pentru Oltchim dar si pe fondul presiunilor salariatiilor, care au protestat in fiecare zi a saptamanii trecute.

Oltchim. Ultima zi pentru ca Dan Diaconescu sa semneze contractul de privatizare si sa achite banii din oferta. Diaconescu: Luni scoatem sacii cu bani si dam salariile la Oltchim

Luni expira termenul de 10 zile pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare a combinatului Oltchim, dupa ce a castigat licitatia pentru actiunile intraprinderii din din Ramnicu Valcea. Totodata el trebuie sa achite si cele 45 de milioane de euro din oefrat pentru combinat. Intre timp, cei peste trei mii de angajati ai Oltchim asteapta cu sufletul la gura sa vada daca productia va fi repornita si daca isi vor primi salariile.

Dan Diaconescu mai are 15 zile sa dea banii pe Oltchim

Surse bancare au confirmat corectitudinea observatiei noastre ca nu este credibila scrisoarea Gliding Ltd din Amsterdam, care garanteaza existenta a 45 de milioane de euro in contul HSBC al lui Dan Diaconescu, in primul rand, pentru ca nu exista practica garantarii prin scrisori trimise de companii oarecari.

Ponta: Circul lui Diaconescu ne-a costat deja foarte mult, imi doresc ca procurorii sa aplice ...

Premierul Victor Ponta a reactionat la ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu, care a sustinut din nou ca dispune de 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, si a afirmat ca acest circ a costat deja foarte mult Romania si ca spera ca procurorii sa analizeze sesizarea penala depusa de OPSPI, informeaza Mediafax. Circul acesta ne-a costat deja pe toti foarte mult. Sesizarea penala a pornit deja si imi doresc ca procurorii sa aiba mai putin timp de cine pe ce post se aseaza in urmatorii .

Diaconescu: Luni vin cu 3 mil. euro, in saci, pentru salariile angajatilor Oltchim

Dan Diaconescu a declarat ca va aduce luni trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul.

Nota interna in PNL, impotriva lui Dan Diaconescu: Liberalii, instruiti sa spuna ca patronul OTV este un mascarici

Dan Diaconescu este falimentar, incapabil sa-si plateasca datoriile si un mascarici in politica, asa sunt instruiti liberalii sa ia in discutie subiectul Oltchim si castigatorul licitatiei.

Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )