Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Diaconescu se plange de sabotaj la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, restaurant sau spatiu publicitar

B1 B1,
Dan Diaconescu se plange de sabotaj la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, restaurant sau spatiu publicitar

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi. continuă pe B1

Dan Diaconescu se plange de SABOTAJ la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, ...

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi contracandidatul lui Victor Ponta, potrivit b1. ro. Chemarea mea la DNA a fost o actiune a domnului Ponta. Toate actiunile care mi se intampla in Targu-Jiu intrec orice inchipuire. Sunt cateva unitati hoteliere, noi am incercat sa inchiriem cateva dintre ele. Ma credeti ca pana la ora asta nu am .

Dan Diaconescu: in Targu Jiu s-a instalat teroarea peste cetateni. Toti imi spun ca ma vor vota, dar le este frica sa recunosca

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 45 milioane de euro, cel mai.

Dan Diaconescu asteptat azi la DNA

UPDATE 14:01 Dan Diaconescu a declarat ca prefera sa faca din nou inchisoare pentru eliberarea Oltchimului, arata Realitatea. net. *UPDATE 10:35: Dan Diaconescu a ajuns la DNA Dan Diaconescu s-a prezentat, azi, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma.

Dan Diaconescu: Am vazut plangerea lui DJ Remus. Principala acuza care mi se aduce este ca n-am gusturi muzicale

La iesirea de la sediul DNA, luni dimineata, Dan Diaconescu a declarat ca a vazut plangerea depusa de fostul director OPSPI, Remus Vulpescu impotriva sa si ca aceasta este nesemnificativa in comparatie cu.

Dan Diaconescu, la iesirea de la DNA: Am vazut plangerea lui DJ Remus. Principala acuza care mi se aduce e ca n-am gusturi muzicale

La iesirea de la sediul DNA, luni dimineata, Dan Diaconescu a declarat ca a vazut plangerea depusa de fostul director OPSPI, Remus Vulpescu impotriva sa si ca aceasta este nesemnificativa in comparatie cu.

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul privatizarii combinatului Oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei 45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma, relateaza Mediafax.

Dan Diaconescu, dupa audierea la DNA: DJ REMUS imi face plangere pentru gusturile muzicale.

Dan Diaconescu a declarat, luni, dupa audierea la DNA privind licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, ca a luat la cunostinta despre continutul plangerii formulate de Remus Vulpescu la adresa sa. Avem vesti foarte importante, am vazut plangerea facuta de DJ Remus, o plangere de doua pagini jumatate, imi face plangere pentru gusturile mele muzicale, a spus liderul PP-DD. Totodata, unul dintre avocatii lui Diaconescu a explicat motivul prezentarii la sediul DNA. Astazi luni- .

Dan Diaconescu asteptat azi la DNA

Dan Diaconescu este asteptat la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul privatizarii Oltchim, relateaza sursele de presa. Conform avocatului sau, omul de afaceri risca pana la 15 ani de inchisoare, fiind acuzat de inselaciune in acest dosar.

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul Oltchim.

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei 45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma, informeaza Mediafax. Diaconescu a venit insotit de doi avocati, spunand ca nu stie pentru ce a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a mai spus ca fostul sef al Oficiului .

Dan Diaconescu: Partidul nostru, 99% e un partid de ingeri care nu au furat.

Sute de persoane din toata tara au participat la Arad la lansarea candidatilor poporului, eveniment petrecut in prezenta lui Dan Diaconescu. Printre participanti au fost si parlamentari care se regasesc pe listele PP-DD. Contra ciocoilor Domnul Dan a declarat ca arunca in lupta electorala candidati nepatati pentru a invinge ciocoii de la USL si ARD. Asa cum eu ma bat cu ciocoiul Ponta, Simona Man se bate cu ciocoiul Igas. Peste tot unde sunt cei mai mari banditi ai ARD si USL, acolo noi .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )