Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Negru il desfiinteaza pe Robbie Williams: Nu am mai rezistat, am plecat

Antena3 Antena3,
Dan Negru il desfiinteaza pe Robbie Williams: Nu am mai rezistat, am plecat

Vedeta Antenei 1 nu a fost impresionata deloc de concertului lui Robbie Williams la Bucuresti. Am plecat inainte de a se termina concertul lui nenea Robbie. Fatza mea din fotografie spune totul. Inainte si in timpul. continuă pe Antena3

Doar o zi pana la concertul lui Robbie Williams

A mai ramas o zi pana la cel mai asteptat concert al anului. Robbie Williams va canta maine in Piata Constitutiei in fata a zeci de mii de romani. O echipa formata din o mie de oameni se ocupa de toate.

Mai sunt cateva ore pana la concertul lui Robbie Williams

Mai sunt cateva ore pana la concertului anului in Romania. Robbie Williams a ajuns ieri ain tara noastra cu un avion privat care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. De acolo a plecat direct spre centrul Capitalei,.

Concert Robbie Williams. Ultimele pregatiri inainte de concert VIDEO

Concert Robbie Williams. A mai ramas o zi pana la cel mai asteptat concert al anului. Robbie Williams va canta maine in Piata Constitutiei in fata a zeci de mii de romani. O echipa formata din o mie de.

Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti

Cel mai asteptat concert al anului este la doar doua zile distanta de fani. Dupa ce a facut spectacol in cele mai mari orase ale lumii, Robbie Williams vine sa-i distreze si pe romani. Robbie.

Cu ce te poti intoarce acasa, dupa concertul lui Robbie Williams. Programul si traseul autobuzelor

Mai sunt doar cateva ore pana cand peste 60. 000 de oameni se vor aduna in Piata Constitutiei, la concertul lui Robbie Williams. Artistul englez va urca pe scena dupa ora 20:00. Robbie Williams este asteptat cu.

Concert Robbie Williams la Bucuresti. Mesajul britanicului pentru romani: Nu veti fi dezamagiti! VIDEO

Concert Robbie Williams la Bucuresti. Cantaretul britanic Robbie Williams 41 de ani) de declara foarte entuziasmat ca va concerta, vineri, 17 iulie, la Bucuresti, precizand ca nu a mai fost niciodata in Romania si abia asteapta sa ii distreze pe romani, carora le promite ca nu vor fi dezamagiti de show-ul din cadrul turneului mondial Let Me Entertain You.

Cum se vede concertul lui Robbie Williams de pe Casa Poporului

Un spectator al concertului lui Robbie Williams, care se desfasoara in aceste momente in Piata Constitutiei din Bucuresti, a vrut sa ne arate cum se vede concertul anului in Romania de pe cea mai mare cladire.

Concert Robbie Williams la Bucuresti: tot ce trebuie sa stiti despre evenimentul anului 2015 LIVE TEXT

17 iulie 2015. O data memorabila pentru fanii artistului britanic Robbie Williams, care va concerta pentru prima data in Romania, in Piata Constitutiei din Capitala, show la care sunt asteptate aproximativ 65. 000 de persoane. Reporterii Adevarul vor fi prezenti la eveniment, de unde vor transmite in modul live text cele mai importante momente. Declaratii, imagini foto si video, dar si detalii inedite, le puteti afla urmarind adevarul. ro.

Organizatorii concertului Robbie Williams nu vor sa plateasca 30.000 de lei pentru a asigura prelungirea transportului public cu metroul

Marcel Avram, East European Production si DD East Entertainment, compania care s-a ocupat de organizarea concertului Robbie Williams din Bucuresti, cel mai mare eveniment muzical al anului, a refuzat sa achite Metrorex o taxa de 30. 000 de lei.

PRETENTIILE lui Robbie Williams pentru concertul din Romania

Artistul britanic Robbie Williams a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina meniul artistului va include peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )