Libnet.ro
UNICEF

23:00

DAN NEGRU este DEVASTAT! A primit vestea TRISTA: Acum e prea TARZIU

B1 B1,
DAN NEGRU este DEVASTAT! A primit vestea TRISTA: Acum e prea TARZIU

Prezentatorul TVDan Negru a fost socat cand a aflat vestea tragica a disparitiei lui Cristian Topescu si a publicat un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani,. continuă pe B1

Americanu din La Bloc, umilit de un taximetrist pentru ca face Uber. Cum a reactionat Dan Negru la aceasta intamplare (VIDEO)

Un taximetrist a incercat sa-l umileasca pe Americanu din La Bloc pentru ca face Uber, intrebandu-l ce fel de vedeta este faca face taxi si ce ar spune Gica Petrescu despre acest caz. Dan Negru a.

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Vestea trista care a ZGUDUIT Romania: din pacate, marele artist indragit de toti romanii A MURIT... Lumea artistica e devastata...

Lumea muzicala romaneasca e zguduita de o noua tragedie. Unul din membrii legendarei formatii Rosu si Negru, Paul Popi, a incetat joi din viata. Artistul s-a stins la doar 61 de ani, din cauza unor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )