Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru a gasit solutia pentru criza politica. Propunere pentru Grindeanu si Dragnea

Antena3 Antena3,
Dan Negru a gasit solutia pentru criza politica. Propunere pentru Grindeanu si Dragnea

Vedeta Antenei 1 vine cu o propunere pentru premierul Sorin Grindeanu si pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, in razboiul pentru guvernare. Bre, Sorine, nea Liviule, lasati-le dracu' pe toate. continuă pe Antena3

Carmen Dan, declaratii in plina criza politica: Ministerul de Interne isi va face treaba indiferent de situatie

Carmen Dan a facut declaratii in plina criza politica. Nu a fost o declaratie de presa cu o tema anuntata. in utlimele zile am primit multe mesaje, atat de la cetateni.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Klaus Iohannis despre criza politica: Numai de asta nu am avut nevoie. E pacat. Avem deschidere mare in SUA, in Europa. Am cerut PSD sa termine cat mai repede aceasta criza

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la Sibiu, referitor la actuala criza politica, ca numai de asta nu am avut nevoie, adaugand ca a solicitat PSD sa termine cat mai repede aceasta criza. Iohannis a adaugat: E pacat. Avem deschidere mare in SUA, in Europa. E treaba lor cum o fac. Eu nu dau lectii PSD-ului. E un partid mare. Nu le dau eu lectii despre ce sa faca.

Astept sa fie rezolvata aceasta problema. Klaus Iohannis, prima reactie privind criza politica din guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut primul comentariu direct privind criza politica din PSD ca urmare a conflictului dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Institutional, astept sa fie rezolvata.

Sorin Grindeanu, intalnire cu premierul Luxemburgului in plina criza politica

Romania e in plina criza politica, dar Sorin Grindeanu azi isi continua programul public. Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe primul ministru Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel. Vom.

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Europarlamentar roman, semnal de alarma la criza politica din tara: Presedintele Donald Trump va dori sa fie...

Toti cei implicati in actuala criza politica de la Bucuresti trebuie sa fie constienti ca presedintele SUA, Donald Trump, va dori sa fie tinut la curent in legatura cu evolutia situatiei, a af.

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Petre Daea, propunerea internautilor pentru functia de premier: Mediul online trateaza cu umor criza politica (VIDEO)

Declaratiile halucinante facute de Petre Daea, ministrul Agriculturii din cabinetul Grindeanu, l-au facut un favorit al internautilor. Acestia profita de criza interna din interiorul PSD pentru a trata cu umor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )