Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sorin Grindeanu, intalnire cu premierul Luxemburgului in plina criza politica

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, intalnire cu premierul Luxemburgului in plina criza politica

Romania e in plina criza politica, dar Sorin Grindeanu azi isi continua programul public. Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe primul ministru Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel. Vom. continuă pe Antena3

Carmen Dan, declaratii in plina criza politica: Ministerul de Interne isi va face treaba indiferent de situatie

Carmen Dan a facut declaratii in plina criza politica. Nu a fost o declaratie de presa cu o tema anuntata. in utlimele zile am primit multe mesaje, atat de la cetateni.

FOTO + VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria: Sunt la munca. Situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare. Xaver Bettel: Crize politice exista in toate tarile. Import

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, cu onoruri militare, la Palatul Victoria. El a declarat ca nu este singur si ca situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare.

VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cauta sprijin din partea altor partide in plin scandal politic cu premierul Sorin Grindeanu. Astfel, liderul social-democratilor s-a intalnit vineri dimineata cu pr.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu. Daca premierul va continua sa refuze sa-si dea demisia, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca a discutat, in ultimele zile cu presedintele Klaus Iohannis. in plina criza politica, seful Executivului a anuntat ca a purtat mai multe discutii, in ultima .

Mutarea-surpriza a lui Sorin Grindeanu, in plin scandal cu liderii PSD-ALDE. Unde va fi premierul la sfarsit de saptamana

In plina criza politica,premierul Sorin Grindeanu merge la Timisoara, unde va participa la nunta fiului sefului Cancelariei sale, Alexandru Chirila, scrie debanat. ro. Cu prilejul vizitei la Timisoara.

ULTIMA ORA: BIROUL DE PRESA AL GUVERNULUI A FACUT ANUNTUL !!! SORIN GRINDEANU TOCMAI A (FOTO)

Scandal monstru pe scena politica. Liviu Dragnea, sustinut voalat inclusiv de Gabriela Firea, i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Pe lista neagra a sefului PSD mai sunt cinci ministri. Detalii.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Domnul Sorin Grindeanu a jucat in aceasta seara balena albastra politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, comentand afirmatia prim-ministrului ca va demisiona abia dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va face si el acelasi lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )