Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dan Negru, revoltat ca din cauza atentiei indreptate spre politicieni, copiii talentati sunt ignorati: in afara de Dragnea sau Dancila, pe ceilalti nu-i mai vedem

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, revoltat ca din cauza atentiei indreptate spre politicieni, copiii talentati sunt ignorati: in afara de Dragnea sau Dancila, pe ceilalti nu-i mai vedem

Dan Negru, prezentatorul show-ului Next Star, de la Antena 1, a scris pe pagina sa de Facebook ca din cauza atentiei indreptata spre politicieni, unii copii talentati ajung sa fie ignorati, ceea ce ii va determina, in viitor, sa paraseasca Romania. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu vrea din nou in direct: Fostul patron OTV cere instantei sa poata sa apara din nou la tv

Dan Diaconescu vrea din nou in direct. Fostul om de televiziune a ajuns joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde a cerut magistratilor sa il scape de interdictia de a vorbi in public, cu care s-a ales.

SURSE: Viorica Dancila si-a anulat o vizita externa din cauza situatiei politice din tara

Premierul Viorica Dancila ar fi anulat o vizita pe care o avea programata saptamana viitoare in Oman, din cauza problemelor din politica interna, potrivit unor surse citate de Adevarul. Sefa Guvernulu.

Romania risca infringementul din cauza neimplementarii legislatiei europene

Romania risca infringementul din cauza neimplementarii legislatiei europene in domeniul turismului si, implicit, netranspunerea in legislatia nationala a Directivei Europene care garanteaza pachetele de servicii turistice achizitionate de catre persoanele fizice, atentioneaza fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, intr-un mesaj postat, astazi, pe propria pagina de Facebook.

TAROM anunta intarzieri la toate cursele din cauza unul blocaj la sistemul global de control SITA

Compania TAROM a anuntat, sambata, intarzieri pe toate cursele din cauza faptului ca sistemul SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial. Operatiunile de Check-In si Boarding.

Unii IT-sti ncep sa ia n calcul mutarea rezidentei fiscale n alte tari, din cauza Fiscului netehnologizat

Desi lucreaza in Romania, Ionut a decis sa-si mute activitatea in Estonia, din cauza administratiei fiscale netehnologizate. Toata interactiunea cu fiscul estonian o va face exclusiv online, lucru care nu ii va consuma la fel de mult timp ca in Romania.

Mexicanii si sarbii amendati din cauza suporterilor

FIFA a amendat Federatia de fotbal din Mexic din cauza comportamentului suporterilor la meciul cu Germania disputat pe Lujniki din Moscova in prima etapa a Cupei Mondiale. De asemenea, sarbii au fost si ei sanctionati.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unei ploi torentiale

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, intre Branesti si Fundulea, din cauza unei ploi torentiale. Centrul Infotrafic sfatuieste soferii care se deplaseaza pe autostrada A2 Bucuresti.

Circulatie ngreunata pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta joi dimineata, din cauza ploii torentiale

Circulatia pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta se desfasoara ingreunat joi dimineata din cauza ploii torentiale, anunta centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Dan Negru: De asta ne-au ramas Ursii de Aur cu filmele despre masturbare! Ce spunea de Deragnea, Dancila si Iohannis (VIDEO)

In timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta au un IQ in jur de 100, coeficientul de inteligenta al lui Radu, un copil de doar 5 ani, e de 150, aproape cat al lui Albert Einstein. Asta micu e tot din.

Dan Negru: De asta ne-au ramas Ursii de Aur cu filmele despre masturbare! Ce spunea de Dragnea, Dancila si Iohannis (VIDEO)

In timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta au un IQ in jur de 100, coeficientul de inteligenta al lui Radu, un copil de doar 5 ani, e de 150, aproape cat al lui Albert Einstein. Asta micu e tot din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )