Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dan Petrescu confirma despartirea de ASA Tg.Mures: As fi vrut sa stau mai mult

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu confirma despartirea de ASA Tg.Mures: As fi vrut sa stau mai mult

Dan Petrescu a declarat ca isi doreste sa castige Supercupa Romaniei, un meci despre care admite ca se disputa in conditii speciale. Petrescu a admis si ca va pleca de la ASA Tg. Mures dupa meciul cu Steaua de miercuri seara. continuă pe Online Sport

Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Fundasul Vasile Maftei a declarat, luni, ca antrenorul Dan Petrescu se va desparti de echipa ASA Tg. Mures pentru a pleca in China.

Probleme financiare la ASA Tg.Mures. Dan Petrescu pe picior de plecare

Cu trei zile inaintea disputarii primului meci oficial din noul sezon, clubul ASA Tg. Mures se confrunta cu probleme financiare serioase.

Dan Petrescu - ASA Targu Mures: N-as vrea sa avem scuze daca nu vom reusi sa castigam Supercupa Romaniei

Antrenorul echipei ASA Targu Mures, Dan Petrescu, a declarat, marti, ca isi doreste castigarea Supercupei Romaniei la fotbal, dar ca, in ciuda speculatiilor privind situatia in care se afla clubul, nu ar.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Dan Petrescu si alti jucatori parasesc ASA Targu Mures. Clubul, bagat in corzi de DNA!

ASA Targu Mures nu mai are parte de liniste, dupa ce procurorii DNA au pus sechestru pe conturile clubului. Fundasul Vasile Maftei si-a anuntat plecarea si a spus ca inclusiv Dan Petrescu va parasi gruparea zilele urmatoare.

Lovitura de teatru: Dan Petrescu pleaca de la ASA Tirgu Mures

Dan Petrescu pleaca de la ASA Targu Mures! Dolce Sport a aflat ca antrenorul de 47 de ani a primit oferte foarte tentante de la doua echipe din China. Petrescu va avea o sedinta cu sefii clubului care a.

Dan Petrescu va pleca de la ASA Targu-Mures - Detaliile mutarii

Dan Petrescu urmeaza sa semneze un contract cu formatia din prima liga chineza Jiangsu Guoxin-Sainty, echipa care ocupa locul sase in China, dupa 17 meciuri disputate.

ASA, pe un butoi de pulbere. DNA a pus sechestru pe conturile clubului, iar jucatorii si Dan Petrescu vor sa plece

Cu doar doua zile inainea debutului in noul sezon, la ASA Targu Mures situatia este exploziva si risca sa compromita tot ce s-a construit pana acum.

Primul meci al sezonului, primul trofeu: Steaua ASA Targu Mures, miercuri, ora 21.00, Pro TV: Supercupa fierbinte

Pe o caldura tropicala, Steaua si ASA Targu Mures isi disputa primul trofeu al sezonului. Dan Petrescu isi ia talpasita dupa acest meci, Steaua mai umbla inca dupa jucatori, iar tribunele stadionului din Constanta stau sa cada.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )