Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Dan Petrescu - ASA Targu Mures: N-as vrea sa avem scuze daca nu vom reusi sa castigam Supercupa Romaniei

B1 B1,
Dan Petrescu - ASA Targu Mures: N-as vrea sa avem scuze daca nu vom reusi sa castigam Supercupa Romaniei

Antrenorul echipei ASA Targu Mures, Dan Petrescu, a declarat, marti, ca isi doreste castigarea Supercupei Romaniei la fotbal, dar ca, in ciuda speculatiilor privind situatia in care se afla clubul, nu ar. continuă pe B1

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Dan Petrescu si alti jucatori parasesc ASA Targu Mures. Clubul, bagat in corzi de DNA!

ASA Targu Mures nu mai are parte de liniste, dupa ce procurorii DNA au pus sechestru pe conturile clubului. Fundasul Vasile Maftei si-a anuntat plecarea si a spus ca inclusiv Dan Petrescu va parasi gruparea zilele urmatoare.

Primul meci al sezonului, primul trofeu: Steaua ASA Targu Mures, miercuri, ora 21.00, Pro TV: Supercupa fierbinte

Pe o caldura tropicala, Steaua si ASA Targu Mures isi disputa primul trofeu al sezonului. Dan Petrescu isi ia talpasita dupa acest meci, Steaua mai umbla inca dupa jucatori, iar tribunele stadionului din Constanta stau sa cada.

Supercupa Romaniei: Cine va arbitra duelul Steaua - ASA Targu Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat pe centralul Radu Petrescu la partida dintre FC Steaua si ASA Targu Mures, din Supercupa Romaniei, editia 2015.

Supercupa Romaniei: Steaua - ASA Targu Mures. Cele mai bune cote la pariuri

Steaua si ASA Targu Mures se intalnesc in Supercupa Romaniei. Meciul STEAUA ASA TARGU MURES se joaca, miercuri, de la ora 21:00, la Constanta.

Bomba in Liga I: ASA Targu Mures are sechestru pe conturi

ASA Targu Mures are conturile blocate de catre dupa mai multe controale efectuate de procurori. Clubul va avea probleme in ceea ce priveste plata jucatorilor si a staff-ului tehnic.

Dan Petrescu va pleca de la ASA Targu-Mures - Detaliile mutarii

Dan Petrescu urmeaza sa semneze un contract cu formatia din prima liga chineza Jiangsu Guoxin-Sainty, echipa care ocupa locul sase in China, dupa 17 meciuri disputate.

ASA Targu-Mures: Conturile clubului au fost blocate. Conducerea va regandi strategia viitoare a echipei

Conducerea ASA Targu-Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul clubului.

Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Fundasul Vasile Maftei a declarat, luni, ca antrenorul Dan Petrescu se va desparti de echipa ASA Tg. Mures pentru a pleca in China.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )