Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Online Sport Online Sport,
Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Fundasul Vasile Maftei a declarat, luni, ca antrenorul Dan Petrescu se va desparti de echipa ASA Tg. Mures pentru a pleca in China. continuă pe Online Sport

Probleme financiare la ASA Tg.Mures. Dan Petrescu pe picior de plecare

Cu trei zile inaintea disputarii primului meci oficial din noul sezon, clubul ASA Tg. Mures se confrunta cu probleme financiare serioase.

Concluziile lui Dan Petrescu dupa cantonamentul austriac

Dan Petrescu, antrenorul vicecampioanei ASA Tg. Mures, a vorbit despre evolutiile echipei sale in stagiul de pregatire dinaintea noului sezon.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Dan Petrescu si alti jucatori parasesc ASA Targu Mures. Clubul, bagat in corzi de DNA!

ASA Targu Mures nu mai are parte de liniste, dupa ce procurorii DNA au pus sechestru pe conturile clubului. Fundasul Vasile Maftei si-a anuntat plecarea si a spus ca inclusiv Dan Petrescu va parasi gruparea zilele urmatoare.

Lovitura de teatru: Dan Petrescu pleaca de la ASA Tirgu Mures

Dan Petrescu pleaca de la ASA Targu Mures! Dolce Sport a aflat ca antrenorul de 47 de ani a primit oferte foarte tentante de la doua echipe din China. Petrescu va avea o sedinta cu sefii clubului care a.

Soc in Liga 1. ASA Tirgu Mures are conturile blocate. Anuntul echipei

Conducerea ASA Tirgu-Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul.

Bomba in Liga I: ASA Targu Mures are sechestru pe conturi

ASA Targu Mures are conturile blocate de catre dupa mai multe controale efectuate de procurori. Clubul va avea probleme in ceea ce priveste plata jucatorilor si a staff-ului tehnic.

ASA Targu-Mures: Conturile clubului au fost blocate. Conducerea va regandi strategia viitoare a echipei

Conducerea ASA Targu-Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul clubului.

Dan Petrescu va pleca de la ASA Targu-Mures - Detaliile mutarii

Dan Petrescu urmeaza sa semneze un contract cu formatia din prima liga chineza Jiangsu Guoxin-Sainty, echipa care ocupa locul sase in China, dupa 17 meciuri disputate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )