Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Petrescu, ironic la adresa celor de la Astra Giurgiu

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, ironic la adresa celor de la Astra Giurgiu

Eliminat in semifinalele Cupei Romaniei de Astra Giurgiu, antrenorul Dan Petrescu a trimis sageti in directia rivalilor de la Dunarea. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu o elimina pe CFR Cluj si se califica in finala Cupei Romaniei. Dan Petrescu, sageti catre FCSB

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei din acest an, in urma rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut cu CFR Cluj, in returul semifinalelor competitiei.

Cupa Romaniei: Astra Giurgiu este prima finalista, dupa 2-2 cu CFR Cluj (5-3 la general); Deac a ratat un penalty

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a terminat la egalitate returul disputat pe teren propriu, scor 2-2, impotriva celor de la CFR Cluj. Giurgiuvenii s-au calificat datorita rezultatului inregistrat in tur, 3-1 5-3 la general), si se vor duela in ultimul act cu invingatoarea dublei dintre FC Viitorul si CSU Craiova returul porneste de la scorul de 2-1 pentru formatia lui Gica Hagi).

Astra Giurgiu, prima finalista in Cupa Romaniei

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Romaniei dupa 2-2 in returul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj (19:45)

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Asa am trait Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Dan Petrescu, nervos cand a fost intrebat de ce CFR joaca atat de urat! Iesire lipsita de fair-play la adresa unui reporter

CFR Cluj a fost eliminata din Cupa Romaniei, dupa ce a remizat, scor 2-2 la Astra, echipa care castigase in tur cu 3-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )