Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dan Sova: Pana in 2016 facem 300 de kilometri de autostrada

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova: Pana in 2016 facem 300 de kilometri de autostrada

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, pana in anul 2016, autoritatile vor realiza aproximativ 300 de kilometri de autostrada. continuă pe Hotnews

Dan Sova: Pana in 2016 facem 300 de kilometri de autostrada

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat in direct la Antena 3 ca, pana in anul 2016, autoritatile vor realiza aproximativ 300 de.

Ministrul Dan Sova a anuntat ca lucrarile la autostrada Arad - Nadlac vor fi finalizate anul viitor

Autostrada Nadlac Arad va fi finalizata anul viitor, a anuntat Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, citat de Adevarul.

Ministrul Dan Sova a anuntat ca lucrarile la Autostrada Arad - Nadlac vor fi finalizate anul viitor

Autostrada Nadlac Arad va fi finalizata anul viitor, a anuntat Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine.

Dan Sova, la Sibiu: in luna decembrie vom inaugura patru tronsoane de autostrada. in Arges, masinile de deszapezire vor fi urmarite prin GPS

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat, astazi, la o intalnire de lucru de la Sibiu, ca pana in luna decembrie vor fi inaugurate patru tronsoane de autostrada. De asemenea, ministrul a spus ca, pana acum, exista contracte cu firmele de deszapezire pentru 56% din drumurile nationale si din autostrazi.

Dan Sova, la Sibiu: in luna decembrie vom inaugura patru tronsoane de autostrada

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat, joi, la o intalnire de lucru de la Sibiu, ca pana in luna decembrie vor fi inaugurate patru tronsoane de autostrada.

Dan Sova: Daca n-am fi avut un presedinte care trebuia sa-si cerseasca scaunul, am fi avut 6 miliarde pentru autostrazi

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat in direct la Antena 3 ca Traian Basescu a negociat prost banii europeni pentru.

Dan Sova si Crin Antonescu, la Punctul de intalnire

Duminica, la Antena 3, Radu Tudor invita la Punctul de intalnire doi lideri ai USL. De la ora 19. 00, ministrul pentru proiectele de infrastructura si investitii straine, Dan Sova, explica de ce ursul si.

Patru tronsoane de autostrada, finalizate in iarna

La finalul anului vor fi inaugurate patru tronsoane de autostrada, lotul 1 din Autostrada Lugoj-Deva si loturile 1, 2 si 4 din Autostrada Orastie-Sibiu, conform unei declaratii a ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )