Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dan Sova se plange la Curtea Suprema de durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari in care s-a cerut aviz pentru arestarea sa

Adevărul Adevărul,
Dan Sova se plange la Curtea Suprema de durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari in care s-a cerut aviz pentru arestarea sa

Senatorul PSD Dan Sova a depus, la Curtea Suprema, o contestatie in care reclama durata de desfasurare a anchetei procurorilor in dosarul Turceni-Rovinari. Contestatia urmeaza sa fie anlizata joi. continuă pe Adevărul

Dan Sova se plange in instanta de tergiversarea anchetei de catre DNA

Senatorul Dan Sova a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie o contestatie in care se plange de faptul ca ancheta DNA in cazul dosarului sau dureaza prea mult, solicitand accelerarea procedurilor indeplinite de procurori, scrie Agerpres.

Dan Sova se plange de tergiversarea dosarului sau

Senatorul PSD Dan Sova a depus o contestatie la instanta suprema in care a reclamat durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in ceea ce priveste dosarul Turceni-Rovinari. Contestatia a.

Dan Sova se plange ca ancheta DNA in cazul sau dureaza prea mult (VIDEO)

Senator Dan Sova a depus o contestatie la Curtea Suprema pentru ca acheta DNA in cazul sau dureaza prea mult, informeaza B1 TV. in prezent dosarul se afla in faza de urmarire penala, urmand ca maine sa se.

DNA cere acte suplimentare de la Senat, in cazul lui Dan Sova. Politicianul se plange, iar sefii Senatului critica demersul procurorilor

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, acte suplimentare de la Senat, in cazul lui Dan Sova. De asemenea, procurorii DNA au cerut acte suplimentare pentru toti alesii cu probleme penale.

Operatiunea Salvati-l pe Dan Sova, episodul 2.Care este noul plan ticluit de PSD ca sa-l scape pe Dan Sova de DNA

PSD apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a nu pune in aplicare decizia magistratilor CCR, care a obligat Senatul sa adopte o hotarare prin care sa consfinteasca votul salvator dat in cazul Dan Sova.

Cum se apara Cristian Adomnitei dupa inceperea anchetei DNA la CJ Iasi

Seful CJ Iasi Cristian Adomnitei vizat in ancheta DNA privind fapte de coruptie spune ca nu se simte responsabil in cazul atribuirii contractului de promovare a judetului unei firme din Iasi, motivand ca nu face parte din nicio comisie de licitatie si ca nu stie ce firme sunt declarate castigatoare, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )