Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Tudorache este cercetat de DNA sub control judiciar pe cautiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Tudorache este cercetat de DNA sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei Dan Tudorache, care a fost audiat de procurorii DNA peste 12 ore, este cercetat sub control judiciar pe cautiune pentru infractiuni asimilate coruptiei si spalare de bani, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

DAN TUDORACHE, DUPA CE A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR: Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008?

Dan Tudorache a reactionat pe pagina sa pe Facebook la comunicatul oficial al DNA, in urma caruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani.

Dan Tudorache, dupa ce a fost pus sub control judiciar: Oare ce reclama atata urgenta?

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a reactionat sambata dimineata la comunicatul oficial al DNA, in urma caruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008? Acum, cu 2 saptamani inainte de alegerile parlamentare!, se intreaba Daniel Tudorache.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

Fostul primar PSD Dan Tudorache, inculpat pentru trafic de influenta si spalare a banilor, trebuie sa plateasca o cautiune de 1 milion de euro, iar fosta sa sotie - 200.000 de euro. Acuzatiile aduse de DNA - UPDATE

Fostul primar PSD al sectorului 1 Daniel Tudorache este cercetat penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, procurorii stabilind ca acesta sa plateasca o cautiune de 1 milion de euro. Conform DNA, in perioada 2008-2018, Daniel Tudorache ar fi beneficiat de sume de bani disproportionat de mari comparativ cu veniturile sale si ar fi apelat la sotia si menajera sa pentru a ascunde banii obtinuti ilicit. Astfel, au fost deschise conturi pe numele acestora, au fost cumparate pe numele fostei sotii imobile in valoare de 305. 000 euro si 470. 000 lei, precum si bijuterii de sute de mii de euro, intre care un diamant de 190. 000 de euro.

Daniel Tudorache, pus sub control judiciar in dosarulachizitiei tabletelor pentru elevi. Cautiune de 1 milion de euro

Daniel Tudorache a fost chemat vineri seara la DNA pentru audieri de procurorul de caz si ar fi fost pus sub control judiciar, in dosarul achizitiei tabletelor pentru elevi.

Dealer de droguri, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Un tanar, de 34 de ani, din Calarasi, a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de droguri. Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Bucuresti si Calarasi au efectuat, ieri, o perchezitie domiciliara la domiciliul unei persoane banuite de operatiuni cu droguri.

Tudorache, pus sub control judiciar si cercetat de DNA pentru spalare de bani si trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infract.

Fostul primar Dan Tudorache, dupa ancheta DNA: Am luat decizia de a ma suspenda din PSD

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, a anuntat, sambata, ca se autosuspenda din PSD, dupa ce ancheta procurorilor DNA.

Cautiune de 1.000.000 de euro pentru fostul primar Dan Tudorache

Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost pus sub control judiciar dupa ce a platit o cautiune de un milion de euro.

Profesor de sport la un liceu din Targu Jiu, acuzat ca a avut relatii sexuale cu o eleva

Un profesor de sport din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Targu Jiu este cercetat penal, sub control judiciar, sub acuzatia de act sexuale cu un minor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )