Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu, despre Klaus Iohannis: Un cuc. Traian Basescu - un maidanez

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu, despre Klaus Iohannis: Un cuc. Traian Basescu - un maidanez

Profesorul Dan Voiculescu a oferit un interviu incendiar pentru revista Capital. Provocat sa spuna ce animal ii vine in minte cand aude urmatoarele nume, profesorul Dan Voiculescu a raspuns: Traian Basescu. continuă pe Antena3

Profesorul Dan Voiculescu, indemn pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Profesorul Dan Voiculescu lanseaza un apel catre toate partidele, pe care le indeamna sa semneze un memorandum prin care sa sustina aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Dan Voiculescu arata intr-o.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila candidatura a Laurei Codruta Kovesi la prezidentiale: Ce sanse ar avea fosta sefa a DNA sa ajunga la Cotroceni

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Laura Codruta Kovesi nu ar avea sanse sa castige alegerile prezidentiale in cazul in care s-ar inscrie in cursa electorala pentru Palatul.

Traian Basescu, despre cazul retragerii acreditarilor de la Ministerul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule!

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de Tudorel Toader dupa ce a retras acreditarile la Ministerul Justitiei in cazul jurnalistilor Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, si Ionela Arcanu, de.

Klaus Iohannis, declaratie despre Brexit: Drepturile cetatenilor romani vor fi bine asigurate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre negocierile pe care le-a avut Uniunea Europeana cu Marea Britanie, cu privire la Brexit. Presedintele da asigurari cetatenilor romani ca drepturile lor vor fi bine.

Cum a facut Dan Voiculescu primul milion

Profesorul Dan Voiculescu a povestit pentru prima data, intr-un interviu, cum a reusit sa faca primul milion si a demonstat, astfel, miturile legate de modul in care si-a construit averea. Am.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cetatenii romani sunt prima preocupare pe care o avem(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, la Bruxelles, despre variantele posibile in acest moment in privinta iesirii Marii Britanii din Uniunea Eruopeana. Seful statului a dat asigurari ca situatia.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri dimineata, inainte de reuniunea Consiliului European la Bruxelles, ca in ambele variante ale iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu sau fara acord, drepturile romanilor sunt foarte bine asigurate.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

TRAIAN BASESCU: Dragnea si Dancila au nesocotit interesele Romaniei din slugarnicie

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca anuntul premierului Viorica Dancila privind mutarea ambasadei Israelului a aruncat pe apa sambetei 50 de ani de politica externa romaneasca in Orientul Mijlociu si ne singularizeaza in interiorul Uniunii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )