Libnet.ro
UNICEF

16:16

Profesorul Dan Voiculescu, indemn pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Antena3 Antena3,
Profesorul Dan Voiculescu, indemn pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Profesorul Dan Voiculescu lanseaza un apel catre toate partidele, pe care le indeamna sa semneze un memorandum prin care sa sustina aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Dan Voiculescu arata intr-o. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu, despre Klaus Iohannis: Un cuc. Traian Basescu - un maidanez

Profesorul Dan Voiculescu a oferit un interviu incendiar pentru revista Capital. Provocat sa spuna ce animal ii vine in minte cand aude urmatoarele nume, profesorul Dan Voiculescu a raspuns: Traian Basescu.

Cum a facut Dan Voiculescu primul milion

Profesorul Dan Voiculescu a povestit pentru prima data, intr-un interviu, cum a reusit sa faca primul milion si a demonstat, astfel, miturile legate de modul in care si-a construit averea. Am.

CADRU FINANCIAR MULTIANUAL 2021-2027: Aderarea Romaniei la Zona Euro - reforme si context

Romania tinteste aderarea la Zona Euro, dar in acest scop sunt necesare reforme structurale care sa sprijine convergenta reala si o consolidare bugetara solida, dupa cum arata Cadrul Financiar Multianual post-2020: riscuri si oportunitati pentru Romania.

SRI cauta hackeri pentru nationala Romaniei de securitate cibernetica, pentru Euro 2019

Tinerii cu talent la calculatoare se pot inscrie la preselectiile pentru echipa nationala a Romaniei care va participa la Campionatul European de Securitate Cibernetica 2019, a informat centrul CERT-RO, care a anuntat un calendar al selectiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )