Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dan Voiculescu: Nu trebuie sa ne grabim cu egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Nu trebuie sa ne grabim cu egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati

Varsta de pensionare intre femei si barbati nu trebuie egalizata deocamdata, in ciuda realitatilor economice invocate in sprijinul adoptarii unei astfel de masuri, apreciaza presedintele fondator al. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Egalizarea varstei de pensionare a femeilor si barbatilor pana in 2035, nu mai devreme

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de Femei Social Democrate, a atras atentia miercuri ca speculatiile vehiculate public in ultimele zile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in anul 2015 sunt false, nefondate si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, transmite Agerpres. Presa a relatat marti ca, potrivit unei strategii guvernamentale prezentate de Ministerul Muncii, care reia recomandarile Consiliului European, din 2015, varsta de pensionare ar putea fi si ea prelungita sau vor fi incurajati varstnicii sa reintre in viata activa.

Rovana Plumb: Speculatiile privind egalizarea varstei de pensionare in 2015 sunt false

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, a atras atentia ca speculatiile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in 2015 sunt false si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, transmite.

Rovana Plumb: Egalizarea varstei de pensionare nu va avea loc in 2015

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de Femei Social Democrate, a atras atentia ca speculatiile vehiculate public in ultimele zile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in anul 2015 sunt false, nefondate si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, informeaza Agerpres.

Reuniune informala a liderilor USL. Dan Voiculescu este prezent

Liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, se afla intr-o reuniune informala la sediul central al PNL. La intalnire participa si presedintele onorific, Dan Voiculescu.

intalnire de urgenta a liderilor USL: Dan Voiculescu, aflat si el la sedinta

Liderii USL au organizat, luni la amiaza, o intalnire de urgenta la sediul PNL, la sedinta aflandu-se Victor Ponta,Crin Antonescu,Dan Constantin, cat si DanVoiculescu, potrivit B1 TV.

iNTALNIRE de taina a liderilor USL, CONVOCATA de Dan Voiculescu.

Cei trei co-presedinti ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, s-au intalnit, luni, intr-o sedinta ad-hoc, care ar fi fost convocata de Dan Voisculescu, informeaza B1 TV. Cel mai porbabil, liderii USL vor discuta despre numirea Ramonei Manescu la Ministerul Transporturilor, au declarat pentru Hotnews surse de la varful Uniunii. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )