Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rovana Plumb: Speculatiile privind egalizarea varstei de pensionare in 2015 sunt false

B1 B1,
Rovana Plumb: Speculatiile privind egalizarea varstei de pensionare in 2015 sunt false

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, a atras atentia ca speculatiile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in 2015 sunt false si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, transmite. continuă pe B1

Rovana Plumb: Egalizarea varstei de pensionare a femeilor si barbatilor pana in 2035, nu mai devreme

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de Femei Social Democrate, a atras atentia miercuri ca speculatiile vehiculate public in ultimele zile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in anul 2015 sunt false, nefondate si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, transmite Agerpres. Presa a relatat marti ca, potrivit unei strategii guvernamentale prezentate de Ministerul Muncii, care reia recomandarile Consiliului European, din 2015, varsta de pensionare ar putea fi si ea prelungita sau vor fi incurajati varstnicii sa reintre in viata activa.

Rovana Plumb: Egalizarea varstei de pensionare nu va avea loc in 2015

Vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, presedinte al Organizatiei de Femei Social Democrate, a atras atentia ca speculatiile vehiculate public in ultimele zile potrivit carora Romania ar egaliza varsta de pensionare in anul 2015 sunt false, nefondate si nu au legatura cu documentele discutate de Guvern, informeaza Agerpres.

Dan Voiculescu: Nu trebuie sa ne grabim cu egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati

Varsta de pensionare intre femei si barbati nu trebuie egalizata deocamdata, in ciuda realitatilor economice invocate in sprijinul adoptarii unei astfel de masuri, apreciaza presedintele fondator al.

VIDEO Victorie a societatii civile asupra Ministerului Mediului: Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta care ar fi dus la distrugerea ariilor protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Reamintim ca mai multe ONG-uri au protestat fata de acest proiect legislativ care ar fi permis pierderea statutului de zona protejata daca acestea ar fi fost afectate partial. Ministrul Rovana Plumb a introdus proiectul pe agenda sedintei Guvernului desi nu se incheiase perioada de dezbatere publica.

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. D-na ministru, va rog sa nu adoptati astazi niciun act normativ. Daca trebuie discutat cu ONG-urile, sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )