Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dana Savuica, dezvaluiri despre barbatul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Ce planuri de casatorie are vedeta (VIDEO)

B1 B1,
Dana Savuica, dezvaluiri despre barbatul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Ce planuri de casatorie are vedeta (VIDEO)

Dana Savuica traiesteo frumoasa poveste de dragoste. Vedeta a dezvaluit in emsiunea Teo Show ca o relatie cu un barbat pe care il stia din tinerete si cu care s-a reintalnit de curand. Totusi,. continuă pe B1

Dana Savuica are iubit nou! S-a aflat tot adevarul acum: cine e barbatul care o stie deja de o viata

Dana Savuica nu mai este singura! Blondina i-a suparat doar cu un anunt pe toti burlacii care aveai de gand sa incerce sa o cucereasca. Cine este barbatul care i-a furat inima si ce spune aceasta despre el? Se stiu de multi ani, dar abia acum si-au dat frau liber sentimentelor. Dana Savuica iubeste din .

Adolf Hitler: Cu romanii nu poti face nimic. Dezvaluiri despre liderul Germaniei

Relatia dintre romani si nemti avea sa se schimbe drastic in urma anexarii Basarabiei si a nordului Bucovinei de catre Uniunea Sovietica. Regele Carol al II-lea pornise in spre Berlin in iulie a lui 1940. Hitler a fost nevoit sa-si schimbe planurile din cauza slabiciunii romanilor. Adolf Hitler, nevoit sa-si schimbe planurile din cauza slabiciunii .

Profesorul Alexandru Rafila, despre harta care a bulversat Romania: Arata doar o parte a realitatii!

Harta care arata cum va incepe scoala in localitatile din tara nu ilustreaza 100% realitatea. Este ceea ce a declarat, in exlusivitate pentru Antena 3, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii. De pilda, o zona din Romania in care focarele de coronavirus sunt grupate si nu raspandite peste tot in acel teritoriu nu impune trecerea de la galben la rosu.

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )