Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: E un om care nu accepta consensul

Antena3 Antena3,
Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: E un om care nu accepta consensul

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este un om care nu accepta consensul. Dancila a afirmat, la o televiziune de stiri, ca a discutat cu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute la Guvern(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis care a fost prezent, joi, la sedinta de Guvern. Fiecare om, in Romania, inca are dreptul sa se faca de ras cat.

Vasilica Dancila, REGINA GAFELOR: Cred CA CAracterizarea cea mai buna ne-o face romanii

Viorica Dancila l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca accepta cu greu consensul. Premierul a mai spus ii e greu sa inteleaga acest razboi intre Palate, acest schimb de replici prin intermediul conferintelor, cand.

Cristian Tudor Popescu, atac dezlantuit la Klaus Iohannis: Dancila l-a dat afara!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dezlantuit la adresa prestatiei presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta de guvern de joi. Dancila l-a dat afara pe domnul Iohannis.

Gafa a Vioricai Dancila si in sedinta prezidata de Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat si in sedinta prezidata de presedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmeaza sa le discute intr-o sedinta anterioara, nu ulterioara, asa cum ar fi normal.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

IN SCANDALUL REMANIERII, Klaus Iohannis, obligat de CCR sa ii revoce pe ministrii demisionari

Curtea Constitutionala CCR) a constatat, ieri, cu 8 voturi pentru si un vot impotriva, existenta unui conflict juridic intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, din cauza refuzului sefului statului de a accepta remanierea guvernamentala propusa de prim-ministru.

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori, privind numirea a doi ministri

Presedintele Klaus Iohannis ignora decizia Curtii Constitutionale de a lua act deindata de demisiile ministrilor din Cabinetul Dancila. Iohannis profita de Sarbatori pentru a trege de timp, astfel incat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )