Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dancu: Nu avem niciun fel de plan de colaborare cu USR PLUS

România Liberă România Liberă,
Dancu: Nu avem niciun fel de plan de colaborare cu USR PLUS

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, sustine ca social-democratii nu au niciun pl. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Exista acordul de a crea o majoritate parlamentara de centru-dreapta. Nu a existat niciun fel de discutie despre repartizarea de portofolii

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si liderii USR-PLUS si UDMR ca s-a ajuns la un acord cu privire la crearea unei majoritati parlamentare de.

Un nou blocaj in negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR. A doua runda de discutii, suspendata la propunerea lui Orban Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propunerea proprie de premier

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au reintors duminica la masa negocierilor, insa doar pentru doua ore si pentru a consemna un nou blocaj in discutii. Nu a fost inregistrat niciun progres dupa ce sambata liderii celor trei partide nu au reusit sa cada de acord asupra impartirii functiilor de premier, presedinte al Camerei Deputatilor si presedinte al Senatului. Clauza propusa de UDMR la protocolul Coalitiei, singurul lucru acceptat in doua zile de negocieri cu USR-PLUS si PNL .

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

Surse. Impas la negocierile dintre PNL si USR PLUS. Am impartit doar cafeaua si mancarea. Discutiile, suspendate

Negocierile dintre PNL si USR PLUS pentru formarea noului guvern sunt in impas, sustin surse politice pentru Adevarul. Dupa mai multe ore de discutii, liderii celor doua partide n-au ajuns la niciun acord. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, disputata atat de Dan Barna, cat si de Ludovic Orban.

Surse: Negocierile PNL-USR-PLUS-UDMR se impart in trei grupuri. Cine face parte din echipele USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a publicat un mesaj pe un grup intern al partidului in care prezinta concluziile intalnirii de joi a liderilor dreptei cu presedintele Klaus Iohannis. Barna explica ca negocierile intre PNL-USR-PLUS-UDMR vor fi impartite in trei grupuri de lucru - grupul politic, grupul despre programul de guvernare comun si grupul despre organizarea parlamentara. Liderul USR a prezentat si echipele aliantei.

USR-PLUS si PSD au numar egal de parlamentari in Timis, chiar daca USR a castigat alegerile, iar PSD e pe trei

Redistribuirea voturilor de la alegerile parlamentare a facut ca PNL, care a iesit pe locul doi in Timis, sa aiba mai multi parlamentari de Timis decat USR-PLUS, care a castigat alegerile. in plus, PSD, care a iesit pe locul trei, are acelasi numar de parlamentari ca URS-PLUS, castigatorul scrutinului din Timis.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

CRISTIAN GHINEA, USR PLUS: Grupul de negociere pentru programul de guvernare a inchis capitolul Digitalizare

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea afirma ca reprezentantii USR PLUS, PNL si UDMR care negociaza astazi programul de guvernare au inchis capitolul Digitalizare.

Negocierile PNL, USR-PLUS si UDMR, suspendate. Ce au stabilit sefii de partide la discutiile pentru guvern

Reprezentantii PNL, USR PLUS si UDMR isi impart sambata puterea, astfel ca de dimineata incep negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Discutiile au inceput in jurul orei 9. 00, la Vila Lac1, iar negocierile se anunta dure, mai ales ca exista o presiune uriasa de la Palatul Cotroceni.

Mihai Chirica: USR PLUS a tradat deja electoratul de dreapta din Iasi

La 4 zile dupa ce au primit votul iesenilor, partidul USR PLUS a uitat electoratul de dreapta din Iasi si s-a aliat cu Partidul Social-Democrat. in sedinta de Consiliu Local din data de 10 decembrie 2020, consilierii USR PLUS au votat cot la cot cu reprezentantii PSD, lucru care l-a revoltat pe primarul Mihai Chirica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )