Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dani Otil, implicat intr-un accident la raliu FOTO

Antena3 Antena3,
Dani Otil, implicat intr-un accident la raliu FOTO

Sfarsitul de saptamana i-a adus lui Dani Otil ceva probleme, asta dupa ce moderatorul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, aflat in vacanta, a fost implicat intr-un accident la raliu, scrie a1. ro. Aflat la. continuă pe Antena3

Autocar romanesc implicat intr-un accident in Marea Britanie. Sase oameni au ajuns la spital

Sase romani au fost raniti intr-un accident de autocar, in Marea Britanie. Autocarul, care avea 48 de romani la bord, a derapat si s-a izbit de un parapet, pe o autostrada. Cei sase raniti au fost transporta.

Ancheta in Odaia Manolache dupa ce un baietel a murit, iar fratele sau geaman a fost grav ranit intr-un accident rutier

Doi frati din Odaia Manolache au fost duminica victimele unui grav accident rutier petrecut in statia de maxi-taxi din localitate. Gemenii s-au agatat de un microbuz care se pregatea sa plece, iar unul dintre ei a fost accidentat mortal in urma unei manevre efectuate de sofer. Acesta nu stia ca baietii erau agatati de masina sa.

Galati: Trei persoane au murit si sase au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 26

Un accident s-a produs vineri noapte pe DN 26, in judetul Galati, in urma caruia trei persoane au murit si alte sase au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs intre localitatile Vanatori si.

Brasov: Bebelus mort si trei adulti raniti, intr-un accident petrecut la iesirea din Sacele

Un accident s-a petrecut vineri seara la iesirea din localitatea brasoveana Sacele, in urma caruia un bebelus de o luna si jumatate a murit, iar trei adulti au fost raniti, scrie Mediafax. Incidentul s-a.

Avion prabusit intr-o zona rezidentiala. FOTO si VIDEO

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica dimineata, intr-o zona rezidentiala situata la periferia orasului Tokyo, declansand un incendiu de amploare, informeaza Fox.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )