Libnet.ro
UNICEF

16:30

Galati: Trei persoane au murit si sase au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 26

B1 B1,
Galati: Trei persoane au murit si sase au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 26

Un accident s-a produs vineri noapte pe DN 26, in judetul Galati, in urma caruia trei persoane au murit si alte sase au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs intre localitatile Vanatori si. continuă pe B1

Bacau: Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-o caruta, pe contrasens

Patru persoane au fost ranite intr-un accident dupa ce o persoana fara permis de conducere a intrat in plin intr-o caruta, pe contrasens. in accident a fost ucis si un cal. Tanarul de 33 de ani a intrat int.

Italia: Explozie la o fabrica de artificii din sudul tarii. Cel putin patru persoane au murit, iar alte sase au fost ranite

O explozie puternica s-a produs vineri intr-o fabrica de artificii din localitatea Modugno, situata in sudul Italiei, in apropierea orasului Bari, informeaza Il Fatto Quotidiano. Cel putin patru persoane au.

Impudenta pe DN 6: Noua persoane, RANITE intr-un accident rutier

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 6, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus.

Accident grav pe DN 70. Zece persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul European 70 in apropiere de Orsova in judetul Mehedinti. Zece persoane au fost ranite in urma unei coliziuni intre un autoturism si.

Trei persoane, ARESTATE dupa uciderea a doi politisti turci

Politia turca a arestat joi trei persoane suspectate ca ar fi participat la uciderea miercuri a doi politisti la Ceylanpinar sud-est), crima revendicata de rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) ca represalii la atentatul sinucigas antikurd de la Suruc atribuit grupului jihadist Statul Islamic SI).

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange. A ajuns cu 16 coaste rupte la spital

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange, in casa, de o vecina. Femeia a fost batuta atat de tare, incat a ajuns cu 16 coaste rupte la spital. Totul pentru o pereche de cercei.

Liderul Grupului Khorasan a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, luna aceasta, a anuntat Pentagonul, citat de CNN.

S-au urcat intr-o masina de ocazie si au fost condusi spre moarte. Trei morti si sase raniti intr-un cumplit accident rutier pe DN26

Accident cumplit de circulatie petrecut in urma cu cateva ore pe DN26, in judetul Galati. Trei oameni au murit si alti sase au ajuns la spital dupa ce o dubita a izbit in plin un TIR parcat pe marginea.

Mehedinti: Opt persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN 56 A

Un accident s-a produs, vineri, pe DN 56 A, in apropierea orasului Vinju Mare, opt persoane fiind accidentate. Un autoturism oprit regulamentar in spatele unui autotren a fost lovit din spate de un altul si.

Afganistan: Un lider Al-Qaida a fost ucis intr-un raid al fortelor aeriene NATO

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid al fortelor aeriene NATO, potrivit unor surse oficiale ale Pentagonului. Pe langa lider, alti doi militanti ai gruparii au fost ucisi, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )