Libnet.ro
UNICEF

18:30

Daniel Baluta, candidat PSD la Primaria Sectorului 4, la Adevarul Live: Piedone a strans semnaturile pentru candidatura cu politisti locali, in timpul programului

Adevărul Adevărul,
Daniel Baluta, candidat PSD la Primaria Sectorului 4, la Adevarul Live: Piedone a strans semnaturile pentru candidatura cu politisti locali, in timpul programului

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 4, Daniel Baluta, este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre programul sau electoral si pentru a comenta decizia instantei de a-i respinge candidatura lui Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4. continuă pe Adevărul

Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Aceasta este sentinta definitiva pe care a dat-o in aceasta seara de Tribunalul Bucuresti, dupa o contestatie depusa de Asociatia victimelor din Colectiv.

Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizie definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Aceasta estesentinta definitiva pe care a dat-o in aceasta seara de Tribunalul Bucuresti, dupa o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Primarul sectorului 3, Robert Negoita PSD), a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, Negoita afirmand ca vrea sa-si finalizeze proiectele deja incepute.

Serial Rl. Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1: Pentru moschee trebuie facut un referendum

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, este un om nascut si crescut in acest sector. De altfel, in acest moment, Dan Tudorache reprezinta in Parlamentul Romaniei, in calitate de deputat, unul dintre colegiile Sectorului 1.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

Andrei Chiliman a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de edil la Primaria Sectorului 1

Primarul suspendat al sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat astazi ca nu va mai candida pentru un nou mandat de edil. Declaratiile au fost facute la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie unde a contestat masura controlului judiciar.

Instanta: Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Tribunalul Bucuresti, intorcand astfel decizia Judecatoriei Sectorului 4, informeaza B1.

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6: Ma bazez in proportie de 70% pe prezenta in strada. Nu cred ca este oportuna venirea lui Munteanu la astfel de actiuni

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6, se delimiteaza de Marian Munteanu, nominalizarea aceluiasi partid pentru Primaria Generala, informeaza Mediafax. Campania mea este.

Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, dar decizia nu este definitiva.

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )