Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Chitoiu a mers la Guvern pentru o discutie cu Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Daniel Chitoiu a mers la Guvern pentru o discutie cu Victor Ponta

Fostul ministru al Finantelor, liberalul Daniel Chitoiu, a venit la Guvern sa discute cu Victor Ponta. intalnirea are loc in contextul in care presedintele CEC, Radu Ghetea, ar putea fi schimbat din functie. continuă pe Antena3

Daniel Chitoiu, la Guvern pentru discutii cu Victor Ponta

Fostul ministru al FinantelorDaniel Chitoiu a ajuns luni la Palatul Victoria pentru discutii cu premierul Victor Ponta, care ocupa in prezent functia de ministru interimar al Finantelor,.

Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern carpit de Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la.

Victor Ponta: Nu numesc eu personal conducerea CEC, eu aprob o procedura initiata de Chitoiu

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Finantelor, a declarat, luni, ca nu numeste el personal conducerea CEC, aratand ca el aproba o procedura initiata de fostul ministru Daniel Chitoiu.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon. Romania va avea ori un Guvern USL, ori Guvern carpit de premier (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului Ponta. Eu cred ca este cazul. Nu exista varianta sa imi aman vizita oficiala programata pentru luni, pentru ca este o vizita oficiala si nu pot sa aman asa ceva decat daca este o catastrofa in Romania. Nu pot sa aman asa ceva pentru ca nu imi raspunde Victor Ponta .

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate.

Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

VIDEO Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )