Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

VIDEO Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

Victor Ponta: Vrem pastrarea guvernarii sub formula USL. Daca PNL retrage ministrii, voi nominaliza tot membri ai cabinetului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca s-a decis pastrarea guvernarii sub formula USL. Acesta a facut apel la colegii liberali sa dea dovada de intelepciune, dar a.

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate.

VIDEO Victor Ponta a demis luni trei demnitari liberali: secretarul de stat Stefania Duminica de la Educatie, acuzata de plagiat, secretarul de stat Ovidiu Putura de la Justitie si seful Protectiei Consumatorilor. Unul dintre ei a aflat din presa ca e de

Victor Ponta i-a demis luni pe secretarul de stat Stefania Duminica de la Ministerulo Educatiei, acuzata de plagiat, si pe secretarul de stat Ovidiu Putura de la Ministerul Justitiei, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial nr. 133 de luni, 24 ianuarie. Tot luni, premierul l-a demis pe Bogdan Cristian Nica din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inlocuindu-l interimar cu vicepresedintele Marius Alexandru Dunca. Toti cei trei demnitari demisi sint membri PNL sau sustinuti de PNL. Ora 16. 07: Seful Protectiei Consumatorilor spune ca a aflat de demiterea sa din presa si acuza o posibila protectie pentru firme apropiate de PSD.

Victor Ponta: Daca se vrea o alta formula, sunt de acord, dar nu ma duc in Parlament pentru un singur om

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca problema Uniunii Social Liberale din prezent nu mai este o chestiune care sa poate fi discutata doar de liderul de la Palatul Victoria si presedintele PBL, ci este una mult mai complexa, iar discutarea unei noi formule guvernamentale trebuie discutata cu atentie.

Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern carpit de Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la.

Teodor Atanasiu: Daca va fi dat afara de la guvernare, PNL va initia motiune de cenzura / Victor Ponta: Declaratiile lui Atanasiu - contraproductive, incorecte si iresponsabile. Fac apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL!

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede in viitorul USL-ului, acesta declarand, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta, respectiv prin initierea unei motiuni de cenzura. UPDATE: Premierul Victor Ponta a reactionat pe Facebook la declaratiile liberalului Teodor Atanasiu, afirmand ca acestea sunt contraproductive, incorecte si iresponsabile. Ponta a lansat totodata un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL. Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim solutii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toti liderii PNL si USD sa actionam in acest sens!, a scris el.

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Victor Ponta face apel pentru pastrarea Uniunii Social Liberale: Sper ca PNL va ramane la guvernare

In numele celor trei partide care s-au constituit in USD, facem un apel catre colegii nostri de guvernare, Partidul National Liberal, sa pastram guvernarea sub formula USL, a spus Victor Ponta, luni, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )