Libnet.ro
UNICEF

18:00

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Hotnews Hotnews,
 SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

VIDEO Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL.

Victor Ponta face apel pentru pastrarea Uniunii Social Liberale: Sper ca PNL va ramane la guvernare

In numele celor trei partide care s-au constituit in USD, facem un apel catre colegii nostri de guvernare, Partidul National Liberal, sa pastram guvernarea sub formula USL, a spus Victor Ponta, luni, la.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Mariana Campeanu. Ministrul Muncii nu vrea sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze dupa ce a fost acuzata ca si-ar fi pensionat preferential sotul pe caz de boala. Saptamana trecuta Traian Basescu a cerut ca aceasta sa fie demisa.

Sedinta la CSAT. Premierul Victor Ponta, invitat in lipsa

Premierul Victor Ponta a fost invitat, in lipsa, la o sedinta CSAT, sambata, la ora 17:00. Conform unui comunicat al Guvernului Romaniei, Victor Ponta l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea pentru a.

Liderii USL, duel de la distanta de la ora 20.00. Antonescu, conferinta la sediul PNL; Victor Ponta, emisiune la Antena 3

In seara dinantea ultimatumului, Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat iesiri publice concomitente. Liderul PNL va sustine o conferinta de presa de la ora 20. 00, la sediul partidului, in timp ce premierul Victor Ponta va fi prezent intr-o emisune la Antena 3, la aceeasi ora.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

Enache Jiru, cel propus de Victor Ponta la conducerea CEC, a lucrat cativa ani pentru firmele lui Bogdan Buzaianu, unul dintre baietii destepti din energie

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Enache Jiru, ar urma sa ajunga la conducerea CEC in urma unei propuneri facute chiar de premierul Victor Ponta. Pana sa ajunga la Ministerul Finantelor, a fost timp de doi ani, in perioada iunie 2010-iunie 2012, consultant financiar in baza unui contract de colaborare. In CV nu este trecuta firma la care a fost consultant financiar, insa aceasta poate fi gasita in declaratiile de avere din 2011, 2012 si 2013. Se numeste Investime OilGas, este din Cipru si este controlata de Bogdan Buzaianu, unul dintre asa-numitii baieti destepti din energie. Relatia cu acesta este mai veche, avand in vedere ca Jiru a fost si vicepresedinte al Energy Holding 2000 in perioada decembrie 2005-septembrie 2007. Energy Holding a beneficiat aproape 10 ani de contracte preferentiale cu Hidroelectrica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )