Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au semnat protocolul de fuziune intre PC si PLR: Noua formatiune se va numi Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE)

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au semnat protocolul de fuziune intre PC si PLR: Noua formatiune se va numi Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE)

Delegatii la Congresul Partidului Conservator au semnat, vineri, cu o abtinere, rezolutia privind fuziunea PC cu Partidul Liberal Reformator, condus de Calin Popescu Tariceanu. Presedintele PC Daniel Constantin a fost mandatat sa semneze protocolul de fuziune cu PLR. Mai multi lideri ai PC au sustinut aceasta fuziune. Noua formatiune politica se va numi Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE). continuă pe Hotnews

REPORTAJ Ce au castigat Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin de pe urma fuziunii PLR-PC

Congresul de fuziune PLR-PC a fost un succes pentru proaspetii lideri ai noului ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. Astfel, in timp ce Tariceanu a obtinut o platforma puternica pentru a-si continua rafuielile personale cu fostii colegi din PNL, dar si cu procurorii anticoruptie, Daniel Constantin a rasuflat usurat, dupa ce a bifat desprinderea de Dan Voiculescu, care, din inchisoare, anunta infiintarea unui nou partid.

Toate atacurile lui Calin Popescu Tariceanu, de la capii Justitiei la presedintele Iohannis

Proaspatul co-presedinte ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prezent vineri la Congresul de fuziune a Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator condus de Daniel Constantin, a lansat mai multe atacuri la adresa adversarilor politici, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Justitiei din Romania.

Conservatorii lui Daniel Constantin fuzioneaza astazi cu liberalii lui Calin Popescu Tariceanu

Partidul Conservator condus de Daniel Constantin si Partidul Liberal Reformator pastorit de Calin Popescu Tariceanu se intrunesc astazi, in cadrul unui Congres in care urmeaza sa fie aprobata fuziunea celor doua formatiuni. Noul partid va purta aceeasi denumire ca si formatiunea liberala din Parlamentul European: ALDE.

PLR-PC, la un pas de fuziune. Calin Popescu Tariceanu: Vrem sa punem baza unei formatiuni puternice. Noul partid va fi denumit ALDE

Calin Popescu Tariceanu a declarat joi, referindu-se la fuziunea PLR-PC, ca vor crea o formatiune puternica, care se va adresa unui electorat liberal, care in momentul de fata este dezamagit de actiunile PNL,.

Calin Popescu Tariceanu: Din pacate, presedintele Romaniei s-a pronuntat impotriva modificarilor la Codul penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala. Tariceanu a vorbit despre modificarile la Codul penal si la Codul de procedura penala, in timpul intalnirii conducerii Senatului cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania. Presedintele Senatului considera ca disputa pe aceasta tema a fost politizata.

Boeru Gheorghe, denuntatorul lui Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu

Boeru Gheorghe, denuntatorul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit referatului procurorilor DNA, difuzat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant,.

Calin Popescu Tariceanu: Exista probleme reale cu care justitia se confrunta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania si spune ca exista o serie de neajunsuri, exista probleme reale cu care.

Presedintii PC si PLR au semnat protocolul de fuziune intre cele doua partide

Reprezentantii Partidului Conservator PC) au semnat, astazi, cu o abtinere, rezolutia privind fuziunea PC cu Partidul Liberal Reformator PLR), al carui lider este Calin Popescu Tariceanu. Daniel Constantin, presedintele PC, va urma sa semneze protocolul de fuziune cu PLR.

Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coalitie: Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in 8234;Romania. Am toata increderea in domnii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in.

Ion Cristoiu: Calin Popescu Tariceanu, adevarata tinta a Binomului SRI-DNA in Dosarul Andrei Chiliman

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti. Potrivit procurorilor, Andrei Chiliman ar fi perceput comisioane de 10% pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )