Libnet.ro
UNICEF

01:05

PLR-PC, la un pas de fuziune. Calin Popescu Tariceanu: Vrem sa punem baza unei formatiuni puternice. Noul partid va fi denumit ALDE

B1 B1,
 PLR-PC, la un pas de fuziune. Calin Popescu Tariceanu: Vrem sa punem baza unei formatiuni puternice. Noul partid va fi denumit ALDE

Calin Popescu Tariceanu a declarat joi, referindu-se la fuziunea PLR-PC, ca vor crea o formatiune puternica, care se va adresa unui electorat liberal, care in momentul de fata este dezamagit de actiunile PNL,. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Din pacate, presedintele Romaniei s-a pronuntat impotriva modificarilor la Codul penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala. Tariceanu a vorbit despre modificarile la Codul penal si la Codul de procedura penala, in timpul intalnirii conducerii Senatului cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania. Presedintele Senatului considera ca disputa pe aceasta tema a fost politizata.

Boeru Gheorghe, denuntatorul lui Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu

Boeru Gheorghe, denuntatorul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit referatului procurorilor DNA, difuzat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant,.

Calin Popescu Tariceanu: Exista probleme reale cu care justitia se confrunta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania si spune ca exista o serie de neajunsuri, exista probleme reale cu care.

Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile speciale: N-as avea un argument cu care sa pot iesi in spatiul public, dar exista ideea de a avea in vedere o pensie care sa tina cont de constrangerile din mandat (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre numele sau care apare in interceptarile din dosarul lui Mihail Vlasov, alaturi de cel a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a fost chemata la audieri in calitate de.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vrea comisie anti-DNA in Senat (FOTO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a trimis luni, 15 iunie, catre Biroul Permanent, un memorandum prin care cere infiintarea unei comisii anti-DNA. Mai exact, acesta se refera la construirea unei.

Mizele fuziunii PLR-PC

Noul partid, botezat ALDE, va avea o relatie complicata cu Dan Voiculescu, fondatorul PC: mogulul este certat cu Daniel Constantin, dar Calin Popescu Tariceanu este varful luptei anticoruptie.

UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni, solicitarea de constituirea a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba 9 membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare. UPDATE La finalul sedintei Biroului Permanent, Tariceanu a explicat ca liderii de grup parlamentar au termen o saptamana sa vina cu propuneri privind statutul comisiei si componenta acesteia, precizand ca el a facut doar o propunere in ceea ce priveste cei 9 membri si raportul dupa 9 luni, care nu trebuie sa ramana astfel. Click pe foto pentru documentul integralCiteste si: Catalin Predoiu PNL): Exista un risc imediat sa se readuca pe masa desfiintarea DNA, dezincriminarea unor infractiuni, amnistia si gratierea.

Semnarea protocolului de fuziune PLR-PC va avea loc vineri, la Parlament

Protocolul de fuziune PLR - PC va fi semnat vineri in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Parlamentului, informeaza un comunicat al al Partidului Liberal Reformator PLR), remis azi redactiei.

PLR si PC, la un pas de fuziune. Cum se va numi noul partid

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Partidului Liberal Roman, a declarat joi ca fuziunea dintre partidul sai si Partidul Conservator va duce la aparitia unui nou partid puternic care se va adresa unui electorat liberal care este dezamagit de PNL .

Tariceanu a batut palma cu Daniel Constantin: PLR si PC vor fuziona

Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu si presedintele PC Daniel Constantin s-au inteles pentru o fuziune intre cele doua partied, sustin surse citate de stiripesurse. ro. Despre fuziune s-a mai discutat intre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )