Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Funeriu: Guvernantii practic gireaza spagile din sistemul de invatamant

B1 B1,
Daniel Funeriu: Guvernantii practic gireaza spagile din sistemul de invatamant

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca guvernantii gireaza spagile din sistemul de invatamant prin atitudinea. continuă pe B1

Daniel Funeriu: Interventiile politice in cazul fraudei de la Bacalaureat demonstreaza ca USL gireaza retelele de colectare a spagii din educatie

Fostul ministrul al Educatiei Daniel Funeriu acuza USL, pe blogul lui, ca gireaza retelele de colectare a spagii din educatie, cea mai buna demonstratie fiind faptul ca mita era colectata de un consilier PSD sector 5.

Daniel Funeriu: Retelele de colectare a spagii din educatie se regrupeaza, sub ingrijirea USL

Fostul minstru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca ceea ce s-a intamplat la examenul de bacalaureat reprezinta demonstratia ca USL gireaza retelele de colectare a spagii din educatie, retele care acum se regrupeaza si se repozitioneaza.

Cum a distrus Daniel Funeriu invatamintul romanesc

Dupa ce, timp de doi ani, am avut rezultate catastrofale la bacalaureat, iata cum, in 2013, invatamintul romanesc triumfa inca o data, realizind cincinalul in patru ani jumate. Dupa citiva ani de dezastru provocat si sustinut de catre Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei in guvernarea PDL, iata ca inregistram, in sfirsit, rezultate spectaculoase. Guvernarea USL a reusit sa faca minuni in mai putin de un an de la preluarea mandatului, scrie Alex Mihaileanu, pe blogul lui, Subiectiv.

BAC 2013 Daniel Funeriu, despre rezultatele partiale de la Bacalaureat

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, a explicat pe blogul sau ce factori ar putea influenta rezultatele de anul acesta de la Bacalaureat, cum ar fi numarul mai mic de candidati si nivelul subiectelor diferentiate de anul acesta.

Subiectele zilei: Scandalurile de la bacalaureat, o miza de 200.000.000 de euro; Daniel Funeriu: Retelele de colectare a spagilor au ca destinatie partidul; Se naste noua Axa Antioccidentala?

DW: Fantomaticul cvorum. Manipularea politica a cvorumului de participare la referendum este posibila doar din cauza incertitudinii in care se complace intreaga administratie. Administratia romaneasca nu se poate intemeia pe nicio evidenta cat de cat sigura. Dialog cu un jurnalist rus: Tara mea e nemultumita ca Romania a aderat la UE fara sa ne consulte. E ca o tradare. Cumparam tot ce se poate cumpara in Romania, la preturi care ne convin. Apoi, asteptam.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )