Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am respectat protocolul cu SRI

România Liberă România Liberă,
Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am respectat protocolul cu SRI

Daniel Morar, fost Procuror Sef al DNA: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am res. continuă pe România Liberă

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am respectat si nu am aplicat Protocolul semnat in 2009 de Parchetul General cu SRI (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DNA, Daniel Morar, a criticat in termeni duri, intr-un interviu oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei, protocolul semnat intre Parchetul General si SRI in 2009. Au existat.

Daniel Morar: Cat timp am fost la DNA, nu am respectat protocolul semnat in 2009

Fostul procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, in prezent judecator la Curtea Constitutionala a declarat, in referinta la desecretizarea protocolului de colaborare SRI-DNA, ca in perioada in care el s-a aflat la conducerea Directiei protocolul semnat in 2009 nu a fost respectat.

Daniel Morar: I-am spus Laurei Codruta Kovesi ca nu agreez Protocolul cu SRI si ca nici eu, nici procurorii DNA nu il vom aplica

Daniel Morar, judecator constitutional si fost sef al DNA, sustine ca in perioada in care a condus Directia Anticoruptie nu a fost aplicat protocolul de colaborare incheiat intre Parchetul General si SRI.

Fostul procuror sef al DNA, Daniel Morar, referitor la protocolul desecretizat: Unele dispozitii incalca legea

Judecatorul Curtii Constitutionale, Daniel Morar, vorbeste, in cadrul unui interviu acordat jurnalistei Sorina Matei, despre protocolul desecretizat saptamana trecuta. Judecatorul spune ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )