Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dansii au deplina abilitare legala sa decida remanierea mea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dansii au deplina abilitare legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat in aceasta dimineata, raspunzand unei intrebari referitoare la faptul ca voci din PSD cer inlocuirea sa, ca, asa cum la preluarea portofoliului decizia a fost luata in partid, tot PSD are deplina legalitate sa decida si inlocuirea sa. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader se inclina in fata liderilor PSD: Au deplina abilitare legala sa decida remanierea mea ca ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti, la sediul Ministerului, ca liderii PSD au deplina abilitare legala sa decida inlocuirea lui din functie.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Cum la preluarea prortofoliului dansii au decis, au deplina abilitare sa decida si inlocuirea mea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti dimineata, raspunzand unei intrebari referitoare la faptul ca voci din PSD cer inlocuirea sa, ca, asa cum la preluarea portofoliului decizia a fost luata in partid, tot PSD are deplina abilitare sa decida si inlocuirea sa.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce s-a cerut revocarea sa: Coalitia decide remanierea mea

Coalitia va decide remanierea mea, daca va fi cazul, a spus Tudorel Toader, care a anuntat si calendarul adoptarii proiectelor de lege care reformeaza justitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )