Libnet.ro
UNICEF

21:15

Darren Cahill pune piciorul in prag: Simona Halep trebuie sa invete sa-si rezolve singura problemele

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill pune piciorul in prag: Simona Halep trebuie sa invete sa-si rezolve singura problemele

Simona Halep are un an destul de delicat, cu rezultate neasteptate, in ciuda faptului ca existau premize pentru o ascensiune importanta a jucatoarei noastre. continuă pe Adevărul

Darren Cahill spune ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a declarat dupa turneul de la Miami ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep, de aceea si desele interventii ale sale in pauzele dintre game-uri.

Darren Cahill, despre Simona Halep: Inca nu ne cunoastem suficient de bine

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Indian Wells si Miami, iar urmatoarea competitie oficiala la care ar trebui sa ia parte este FedCup, acolo unde Romania va juca impotriva Germaniei, pe 16 si 17 aprilie, Cluj-Napoca. Inca nu ne cunoastem suficient de bine, e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente, a precizat Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei.

Simona Halep, impasibila la indicatiile antrenorului Darren Cahill: Da cu racheta de pamant, fa ceva!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Miami si n-a reusit sa-si apere punctele de anul trecut, cand a ajuns in semifinale.

Simona Halep la Miami: romanca a fost spulberata de Bacsinszky, dupa un meci in care a dormit dupa primul set

Ocupanta locului 5 WTA a avut un start foarte bun, a condus cu 1-0 la seturi si parea ca e in controlul partidei. Apoi, a venit caderea si degeaba a incercat antrenorul Darren Cahill sa o resusciteze pe eleva ei.

LIVETEXT Simona Halep la Miami: romanca a avut un prim set foarte bun. Ce i-a spus Cahill in doua randuri

De la ora 20. 00, Simona Halep va ataca accederea in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde s-a oprit, anul trecut, dupa o infrangere cu Serena Williams.

LIVETEXT Simona Halep la Miami: romanca a luat primul set, dar a fost surclasata in al doilea. Ce i-a spus Cahill

De la ora 20. 00, Simona Halep va ataca accederea in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde s-a oprit, anul trecut, dupa o infrangere cu Serena Williams.

Simona Halep, in cadere libera. Este pentru prima data in doi ani cand se intampla asta

Dupa eliminarea de la Miami, Simona Halep va cobori pe locul sase in clasamentul WTA. Este pentru prima data in doi ani de zile cand Halep paraseste Top 5. Simona Halep a fost eliminata.

Simona Halep explica infrangerea din sferturile de la Miami: Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine

Simona Halep a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o in sferturile turneului WTA de la Miami. Dupa un meci de doua ore si 29 de minute, Halep a pierdut in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 2-6, disputa cu Timea Bacsinszky 20 WTA). Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine. A fost mai buna, a precizat sportiva nascuta la Constanta.

VIDEO Cum a invins-o Timea Bacsinszky pe Simona Halep

Simona Halep nu a putut reedita parcursul din 2015, atunci cand a ajuns pana in semifinalele turneului WTA de la Miami. Timea Bacsinszky a eliminat-o pe Simona in sferturi, dupa un meci epuizant de doua ore si 29 de minute. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe arena centrala.

Simona Halep eliminata in sferturi la Miami Open. Risca sa piarda locul cinci in clasament

Simona Halep a fost eliminata, marti seara, in sferturile de finala la Miami Open dupa un meci de doua ore si jumatate cu Timea Bacsinszky din Elvetia. Un meci inceput foarte bine de Halep, dar pe care jucatoarea noastra l-a incheiat la propriu in genunchi. Halep risca sa piarda locul cinci pe care il ocupa in prezent in clasamentul WTA. Totul sta in racheta Victoriei Azarenka, o eventuala calificare a acesteia in semifinale propulsand-o peste Halep in ierarhie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )