Libnet.ro
UNICEF

17:45

Darren Cahill, despre Simona Halep: Inca nu ne cunoastem suficient de bine

Hotnews Hotnews,
 Darren Cahill, despre Simona Halep: Inca nu ne cunoastem suficient de bine

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Indian Wells si Miami, iar urmatoarea competitie oficiala la care ar trebui sa ia parte este FedCup, acolo unde Romania va juca impotriva Germaniei, pe 16 si 17 aprilie, Cluj-Napoca. Inca nu ne cunoastem suficient de bine, e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente, a precizat Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei. continuă pe Hotnews

Darren Cahill spune ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a declarat dupa turneul de la Miami ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep, de aceea si desele interventii ale sale in pauzele dintre game-uri.

Simona Halep, impasibila la indicatiile antrenorului Darren Cahill: Da cu racheta de pamant, fa ceva!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Miami si n-a reusit sa-si apere punctele de anul trecut, cand a ajuns in semifinale.

Simona Halep la Miami: romanca a fost spulberata de Bacsinszky, dupa un meci in care a dormit dupa primul set

Ocupanta locului 5 WTA a avut un start foarte bun, a condus cu 1-0 la seturi si parea ca e in controlul partidei. Apoi, a venit caderea si degeaba a incercat antrenorul Darren Cahill sa o resusciteze pe eleva ei.

LIVETEXT Simona Halep la Miami: romanca a avut un prim set foarte bun. Ce i-a spus Cahill in doua randuri

De la ora 20. 00, Simona Halep va ataca accederea in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde s-a oprit, anul trecut, dupa o infrangere cu Serena Williams.

LIVETEXT Simona Halep la Miami: romanca a luat primul set, dar a fost surclasata in al doilea. Ce i-a spus Cahill

De la ora 20. 00, Simona Halep va ataca accederea in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde s-a oprit, anul trecut, dupa o infrangere cu Serena Williams.

Simona Halep joaca azi in sferturi la Miami. S-a stabilit ora meciului cu Timea Bacsinszky. Dupa Serena si Radwanska, inca o favorita a fost eliminata

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde va juca azi pentru un loc in careul de asi al competitiei.

Gheorghe Hagi, mesaj special pentru Simona Halep: Esti bun de tot cand ai puterea sa te ridici de jos!

Simona Halep-Timea Bacsinszky LIVE. Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep un mesaj special inaintea meciului din aceasta seara cu elvetianca Timea Bacsinszky, locul 20 WTA, si a vorbit despre dificultatile prin care trece un sportiv.

Simona Halep explica infrangerea din sferturile de la Miami: Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine

Simona Halep a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o in sferturile turneului WTA de la Miami. Dupa un meci de doua ore si 29 de minute, Halep a pierdut in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 2-6, disputa cu Timea Bacsinszky 20 WTA). Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine. A fost mai buna, a precizat sportiva nascuta la Constanta.

Heather Watson a citit-o pe Simona Halep: ii stiu bine jocul!. Britanica e sfatuita sa o copieze mai bine pe romanca

Simona Halep joaca astazi cu Heather Watson, in optimile turneului de la Miami. Romanca a avut cuvinte de apreciere despre adversara ei.

Simona Halep, in cadere libera. Este pentru prima data in doi ani cand se intampla asta

Dupa eliminarea de la Miami, Simona Halep va cobori pe locul sase in clasamentul WTA. Este pentru prima data in doi ani de zile cand Halep paraseste Top 5. Simona Halep a fost eliminata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )