Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, in cadere libera. Este pentru prima data in doi ani cand se intampla asta

Antena3 Antena3,
Simona Halep, in cadere libera. Este pentru prima data in doi ani cand se intampla asta

Dupa eliminarea de la Miami, Simona Halep va cobori pe locul sase in clasamentul WTA. Este pentru prima data in doi ani de zile cand Halep paraseste Top 5. Simona Halep a fost eliminata. continuă pe Antena3

Charlize Theron vorbeste pentru prima data despre despartirea de Sean Penn

Charlize Theron si Sean Penn au fost unul dintre cel mai admirate cupluri de la Hollywood pentru un an si jumatate. Discreti cu viata lor personala, cei doi au refuzat tot timpul sa vorbeasca despre relatia lor cu presa. Insa, in iulie 2015, au anuntat ca au pus punct povestii de iubire. Se pare ca [] .

Super veste pentru fanii din Romania! Trupa Maroon 5 va concerta pentru prima data in Romania

Formatia Maroon 5 va sustine pentru prima data un concert in Romania, pe 5 iunie, in piata Constitutiei din Bucuresti,.

Roca a participat pentru prima data la expoconferinta GIS

Roca, producatorul ce ofera solutii complete pentru amenajarea baii, pe toate liniile de design, a participat la expoconferinta de la Bucuresti 22 23 martie), si a prezentat ultimele tendinte in designul spatiului de baie. Noile tendinte, axate pe designul interior, se afla la baza colectiei Inspira, pe care Roca o va lansa in Romania in a doua parte a acestui an. Pornind de la trei dintre cele mai importante forme geometrice, noua colectie propune un echilibru intre estetic si functionalitate, fiind dezvoltata pentru a sustine un design interior fara a se interpune cu stilul inalt cerut de acest segment de piata. Tocmai pentru a raspunde noilor tendinte, Inspira produse dintr-un nou tip de ceramica, Fineceramic, ce permite o mai mare precizie, detalii mai sofisticate si forme care anterior nu erau posibile.

Steaua Bucuresti, noul lider in Liga 1, pentru prima data in acest sezon

Steaua s-a impus in fata Pandurilor Targu-Jiu, intr-o partida jucata, miercuri seara, la Turnu Severin scor 0-1, gratie unui penalty controversat transformat de Nicusor Stanciu, acordat in ultimele minute ale meciului, la un hands comis de Ioan Hora.

Simona Halep, in cadere. Tenismena iese din Top 5 WTA

Simona Halep va iesi din Top 5 WTA dupa doi ani, in urma succesului obtinut de Victoria Azarenka din Belarus, fosta lider mondial, in meciul cu britanica Johanna Konta, locul 23 WTA, scor 6-4, 6-2, din sferturile de finala ale Miami Open.

Maroon 5 canta pentru prima data in Romania

Formatia americana pop-rock Maroon 5 va concerta pentru prima data in Romania, potrivit unui anunt al organizatorilor, DD East Entertainment.

Simona Halep: O cunosc bine pe Watson, voi incerca sa imi fac jocul

Simona Halep a atins faza optimilor de la WTA Miami dupa ce a trecut de Julia Goerges), acolo unde o va intalni pe Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA). O cunosc bine pe Watson, voi incerca sa imi fac jocul. Ma pregatesc normal, e bine ca avem o zi libera, a punctat Simona, locul 5 WTA, dupa victoria cu Goerges.

LIVE TEXT: Simona Halep - Timea Bacsinszky, 1-0 la seturi pentru Halep

Simona Halep locul 5 WTA) are o misiune complexa, marti seara, dupa ora 20:00, intr-un duel cu Timea Bacsinszky 20 WTA) pentru un loc in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami. Adversara Simonei a eliminat-o surprinzator din competitie pe favorita 2 la Miami, Agnieszka Radvanska, in 3 seturi.

WTA Miami: Simona Halep vs Heather Watson 6-3, 6-4/ Calificare in sferturi, urmeaza un meci cu Timea Bacsinszky (20 WTA)

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky 20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska locul 2 WTA).

VIDEO Simona Halep vs Julia Goerges: Cum a invins-o Simona pe jucatoare din Germania

Cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in primul set, Simona Halep 5 WTA) a avut puterea sa revina si sa o invinga pe Julia Goerges 66 WTA) in doua seturi. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami, competitie unde in 2015 a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Goerges.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )