Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep eliminata in sferturi la Miami Open. Risca sa piarda locul cinci in clasament

Online Sport Online Sport,
Simona Halep eliminata in sferturi la Miami Open. Risca sa piarda locul cinci in clasament

Simona Halep a fost eliminata, marti seara, in sferturile de finala la Miami Open dupa un meci de doua ore si jumatate cu Timea Bacsinszky din Elvetia. Un meci inceput foarte bine de Halep, dar pe care jucatoarea noastra l-a incheiat la propriu in genunchi. Halep risca sa piarda locul cinci pe care il ocupa in prezent in clasamentul WTA. Totul sta in racheta Victoriei Azarenka, o eventuala calificare a acesteia in semifinale propulsand-o peste Halep in ierarhie. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT: Simona Halep, eliminata in sferturi, la Miami, de Timea Bacsinszky, dupa trei seturi:4-6, 6-3 si 6-2

Simona Halep locul 5 WTA) a fost eliminata, marti seara de Timea Bacsinszky 20 WTA) din Elvetia in semifinalele Turneului Masters 1000 de la Miami, dupa o partida care a durat 2h si 28 de minute de joc.

Simona Halep joaca azi in sferturi la Miami. S-a stabilit ora meciului cu Timea Bacsinszky. Dupa Serena si Radwanska, inca o favorita a fost eliminata

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde va juca azi pentru un loc in careul de asi al competitiei.

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open (dupa 21:00)

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

Simona Halep ajunge in sferturi la Miami Open. Adversara neasteptata in turul urmator

Jucatoarea Simona Halep continua seria de victorii la Miami Open si ajunge intre primele opt dupa o partida de o ora si jumatate cu Heather Watson din Marea Britanie, pe care a invins-o cu 6-3, 6-4. Invingatoarea acestui meci o intalneste in sferturi pe castigatoarea partidei Agnieszka Radwanska-Timea Bacsinszky.

WTA Miami: Simona Halep, eliminata in sferturi de Timea Bacsinszky/ Tocatorul de nervi

Parcursul Simonei Halep la turneul WTA de la Miami s-a incheiat in faza sferturilor de finala, acolo unde sportiva nascuta la Constanta a dat peste un adevarat tocator de nervi. Timea Bacsinszky 20 WTA) a revenit de la 0-1 la seturi la fel ca si in precedenta partida - cu Agnieszka Radwanska), gratie unui joc bazat in mare parte pe defensiva. Sportiva din Elvetia nu s-a sfiit sa trimita mingi inalte, sa execute slice atat pe forehand, cat si pe rever si sa profite de fiecare greseala a adversarei a facut tot ce este posibil pentru a castiga). Dupa o partida maraton de doua ore si 29 de minute, Timea s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2.

inca o favorita a fost eliminata la Miami Open, dar a depasit-o deocamdata pe Halep in ierarhia WTA

Simona Halep evolueaza in aceasta seara, in turul al treilea la simplu la Miami Open, impotriva germanei Julia Goerges, pozitia 66 in clasamentul mondial. Romanca a rasuflat usurata, deoarece favorita pe care o putea intalni in semifinale a fost eliminata astazi.

LIVE Simona Halep - Timea Bacsinszky in sferturi la Miami Open. Meciul ajunge in decisiv

Simona Halep joaca in aceasta seara, de la ora 20:00, in sferturile de finala ale turneului de la Miami, contra jucatoareiTimea Bacsinszky. Partida va fi live text mai jos.

LIVE Simona Halep - Timea Bacsinszky in sferturi la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, de la ora 20:00, in sferturile de finala ale turneului de la Miami, contra jucatoareiTimea Bacsinszky. Partida va fi live text mai jos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )