Libnet.ro
UNICEF

19:15

De data asta nu Olivia Steer este de vina

Hotnews Hotnews,
 De data asta nu Olivia Steer este de vina

Olivia Steer a fost invitata sa vorbeasca despre vaccinuri la Mihai Gadea. Singura in platou. Singura in platou in ziua in care s-a anuntat izbucnirea unei epidemii de rujeola, boala care poate fi prevenita prin vaccinare. In luna in care un studiu tocmai a anuntat ca Romania este tara cu cea mai dramatica scadere a ratei vaccinarii din lume. Dar nu, de aceasta data nu Olivia Steer este de vina. continuă pe Hotnews

Trei exclusivitati uriase in aceasta seara la Sinteza zilei. Olivia Steer este invitata lui Mihai Gadea

Mihai Gadea a pregatit pentru editia din aceasta seara a emisiunii Sinteza zilei trei exclusivitati uriase. Olivia Steer va fi in platoul Sintezei Zilei dupa ce a fost linsata.

Ce spune Andi Moisescu dupa ce sotia lui, Olivia Steer, este atacata din toate partile

Olivia Steer este atacata din toate partile dupa ce si-a exprimat opiniile online, spunand ca femeile ar fi bine sa nu faca mamografii si, mai mult, cancerul ar trebui lasat in pace, fara a apela la chimioterapie, pentru ca se vindeca prin intermediul plantelor. Iata cum reactioneaza sotul ei, Andi Moisescu, in fata acestui val de critici.

Antena 3 i-a dat tribuna celei mai cunoscute activiste antivaccin, Olivia Steer, in ziua in care in Romania e anuntata epidemie de rujeola din cauza nevaccinarii

Olivia Steer, cea mai cunoscuta activista antivaccin, a fost invitata lui Mihai Gadea la emisunea Sinteza Zilei de pe Antena 3. Steer, care isi bazeaza pozitia pe argumente invalidate stiintific, a fost invitata exact in ziua in care Ministerul Sanatatii a anuntat epidemie de rujeola din cauza nevaccinarii copiilor. Olivia Steer a transmis pe tot parcursul emisiunii o lipsa totala de incredere in sistemul medical si a vorbit, fara a fi contrazisa, despre asa-zise minciuni ale sustinatorilor vaccinarii.

Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasa ce are de spus un oncolog despre viata lui personala, de ce recomanda pacientilor citostatice, dar el nu ar face asta niciodata

Olivia Steer a oferit miercuri seara o serie de lamuriri in legatura cu afirmatiile controversate pe care le-a facut in ultima perioada, legate de efectele adverse ale vaccinurilor si de tratamentul.

Dana Nalbaru si Olivia Steer, analizate de psihiatru

Olivia Steer si Dana Nalbaru, vedetele care au lansat cele mai multe controverse in ultimul timp in mediul online, au fost analizate de psihiatrul Cristian Andrei. Iata ce are aceste de spus.

Olivia Steer: Mi-as duce copiii la doctor, daca vaccinul ar fi sigur

Olivia Steer a vorbit la Sinteza Zilei si de ce este impotriva vaccinurilor. Vedeta sustine ca si-ar vaccina copiii, daca vaccinurile ar fi sigure si nu pline de substante chimice. Sunt mama,.

Olivia Steer a ucis 3 copii si a imbolnavit 675 Reactia unui blogger dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca s-a ajuns la o epidemie de rujeola din cauza campaniilor impotriva vaccinarii

Olivia Steer a ucis 3 copii in acest an si a imbolnavit 675. Parintii copiilor morti sunt rugati sa mearga sa ii multumeasca in personam, este titlul articolului prin care.

Vlad Mixich, critici pentru Mihai Gadea dupa interviul cu Olivia Steer: Un tip care isi demonstreaza in direct incompetenta in jurnalism face un interviu cu o tipa care nu are absolut nicio competenta in subiectul despre care vorbeste

Jurnalistul Vlad Mixich lanseaza un atac dur la adresa lui Mihai Gandea, criticand modul in care acesta a realizat interviu cu Olivia Steer, la randul ei, tinta unui val de critici pentru.

Olivia Steer raspunde criticilor: Se incearca sa se gaseasca un tap ispasitor. Ca persoana privata, am dreptul sa ma informez, sa am pareri, convingeri si sa ma exprim liber

Olivia Steer a raspuns miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, valului de critici care i se aduc, in urma afirmatiilor sale legate de vaccinuri si tratarea cancerului. Fosta prezentatoare de.

Serban Huidu o acuza pe Olivia Steer ca promoveaza selectia naturala: iti meriti soarta!

Dupa de Olivia Steer a scris, pe blogul ei, ca formele agresive de cancer par sa intre in remisie in timp daca sunt lasate in pace, Serban Huidu a scris pe blog ca cei care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )