Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dana Nalbaru si Olivia Steer, analizate de psihiatru

ADPM ADPM,
Dana Nalbaru si Olivia Steer, analizate de psihiatru

Olivia Steer si Dana Nalbaru, vedetele care au lansat cele mai multe controverse in ultimul timp in mediul online, au fost analizate de psihiatrul Cristian Andrei. Iata ce are aceste de spus. continuă pe ADPM

Cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace, crede Olivia Steer. Replica medicului Monica Pop: Steer are nevoie de un psiholog

Reactiile curg valuri dupa ce Olivia Steer a mai facut o declaratie controversata: cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace. Medicul Modica Pop, care sufera de un cancer de colon recidivat, a in.

Dana Nalbaru si-a retras fata de la scoala. A procedat corect? Parerile sunt impartite!

Dana Nalbaru si-a retras fata de la scoala. Fetita urmeaza sa invedete doar acasa, fara a mai frecventa clasele alaturi de ceilalti colegi. Decizia artistei este controversata, iar parerile sunt impartite! .

Nu suntem fiinte izolate, suntem fiinte sociale. Carmen Iohannis intervine in scandalul iscat de Dana Nalbaru cu privire la sistemul de invatamant home school

Anuntul facut de Dana Nalbaru in aceasta saptamana cu privire la modul in care vrea ca fetita sa sa invete, precizand ca vrea sa o retraga de la scoala si sa o.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru ar putea fi amendati pentru ca si-au retras fetita de la scoala: Modelul homeschool nu este reglementat in Romania

Dragos Bucur si Dana Nalbaru au creat o intreaga dezbatere in Romania dupa ce saptamana trecuta au anuntat ca isi retrag de la scoala si ca ii vor oferi o educatie.

Olivia Steer incurajeaza societatile de pompe funebre si are o atitudine criminala! Medicul Monica Pop atrage atentia asupra efectelor pe care le pot avea declaratiile fostei moderatoare TV (VIDEO)

Declaratia Oliviei Steer potrivit careia cancerul la san trece daca este lasat in pace reprezinta o afirmatie criminala care poate costa multe vieti, a avertizat medicul Monica Pop, intr-o.

De ce nu poti face in Romania scoala acasa. Dana Nalbaru si Dragos Bucur vor incepe sa aiba mari probleme cu legea daca insista cu decizia de a tine copilul departe de scoala. Ce se intampla in alte tari din Europa

Un numar relativ mic de copii este inclus, in Europa, in sistemul de educatie la domiciliu. in tarile unde este recunoscut, copiii dau examene anuale organizate sub atentul control al scolilor din sistemul public sau privat. in Romania, parintii care-si scot copiii de la scoala sunt pasibili de amenda.

Ce risca Dana Nalbaru pentru ca si-a retras fetita de la scoala

Modelul homeschool nu este reglementat in Romania, iar parintii sunt chiar pasibili de amenda, scrie adevarul. ro. Singura acoperire legala a parintelui care isi retrage copilul.

REVISTA PRESEI. Dragos Bucur si Dana Nalbaru sunt pasibili de amenda pentru ca si-au dat copilul la Homeschooling

Modelul homeschool nu este reglementat in Romania, iar parintii care apeleaza la aceasta alternativa sunt chiar pasibili de amenda.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru, pasibili de amenda pentru ca si-au retras copilul de la scoala

Modelul homeschool nu este reglementat in Romania, iar parintii sunt chiar pasibili de amenda. Singura acoperire legala a parintelui care isi retrage copilul din sistemul public sau.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru, pasibili de amenda pentru ca si-au dat fetita la Homeschooling

Modelul homeschool nu este reglementat in Romania, iar parintii sunt chiar pasibili de amenda. Singura acoperire legala a parintelui care isi retrage copilul din sistemul public sau privat de invatamant autorizat in Romania este sa faca dovada inscrierii copilului la o scoala-umbrela care sa-i poata elibera o diploma recunoscuta in tara noastra.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )