Libnet.ro
UNICEF

18:30

David Haggerty a fost ales presedinte al Federatiei Internationale de Tenis

B1 B1,
David Haggerty a fost ales presedinte al Federatiei Internationale de Tenis

Americanul David Haggerty a fost ales, vineri, in functia de presedinte al Federatiei Internationale de Tenis ITF), informeaza site-ul ITF. in cadrul congresului organizat la Santiago de Chile, David Haggerty a. continuă pe B1

Directorul Porsche, Matthias Mueller, a fost ales in functia de director general al grupului Volkswagen

Directorul companiei Porsche, Matthias Mueller, a ales in functia de director general al grupului auto german Volkswagen, dupa ce Martin Winterkorn a demisionat in urma scandalului emisiilor poluante, informeaza.

Misu Negritoiu a fost numit presedinte al comitetului pentru analize economice si de piata din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori Mobiliare si Piete

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a fost numit, pentru un mandat de doi ani, presedinte al Comitetului pentru Analize Economice si de Piata din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA), institutia independenta a UE responsabila cu reglementarea si supravegherea pietelor de capital, a anuntat vineri ASF. Decizia de numire a fost luata in cadrul reuniunii de la Paris, din data de 24 septembrie 2015, a Consiliului Supraveghetorilor ESMA, forul de conducere al autoritatii.

Mihai Chirica a fost ales sef pe municipiu al PSD Iasi. Succesorul baronului Nichita a fost unicul candidat

307 membri ai organizatiei municipale a PSD Iasi a votat in cursul serii de joi, 24 septembrie, in cadrul alegerilor pentru sefia organizatiei. Castigator a fost Mihai Chirica, singurul candidat inscris in cursa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )